ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Απέσπασαν δέσμευση για συνδρομή στις νέες παρεμβάσεις

Τη δέσμευση ότι και το 2021 θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για νέα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «Ζωσιμάδων», του Πανηπειρωτικού και της Λιμνοπούλας απέσπασαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας και ο αντιπρόεδρος Χάρης Λαζάνης, σε συνάντησή τους στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΠΕΑΚΙ, ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τους κ.κ. Κολόκα και Λαζάνη για το έργο της Επιτροπής Διοίκησης, στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο «τιμόνι» του ΠΕΑΚΙ, σημειώνοντας πως έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις που αναβάθμισαν τους αθλητικούς χώρους της πόλης.
Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε αναλυτικά για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για τις προτάσεις της Επιτροπής για νέα έργα, με τον πρόεδρο Παντελή Κολόκα να κάνει γνωστό προς τον υφυπουργό πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατατεθεί ολοκληρωμένος φάκελος προς το υπουργείο Αθλητισμού, με τον σχεδιασμό για τα επόμενα έργα. Ο πρόεδρος της Επιτροπής του ΠΕΑΚΙ σημείωσε, επίσης, πως τη χρονιά που πέρασε, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του σχεδίου αναβάθμισης της Επιτροπής Διοίκησης.

Σχετικά άρθρα

Τα πάνω – κάτω με την οριοθέτηση της Παμβώτιδας

Με υποσχέσεις για θέαμα υψηλού επιπέδου η 2η Ανάβαση Ιωαννίνων

«Ασπίδα προστασίας» η αποχή των δικηγόρων

Γεωργία Χαλάτση