ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πινγκ-πονγκ – Ένα ακόμη χρυσό για τον Γιώργο Κοσμά

Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι τέσσερις αθλητές του Α.Σ Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο τουρνουά πινγκ-πονγκ μικρών ηλικιών, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο με 173 συμμετοχές για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από 50 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Στους Παμπαίδες, ο Γιώργος Κοσμάς κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, πετυχαίνοντας έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και χάνοντας μόνο ένα σετ από τους αντιπάλους του. Σημειωτέον ότι έχει κατακτήσει τα τρία χρυσά μετάλλια από τα τέσσερα στα Πανελλήνια τουρνουά που έχουν πραγματοποιηθεί από τη αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Φίλιππος-Κωνσταντίνος Μανούσης πέρασε ως 1ος από τον όμιλό του, όμως στο 1ο αγώνα στη φάση των νοκ-άουτ, ηττήθηκε απρόβλεπτα και τελικά με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες κατέλαβε την 12η θέση σε 46 αθλητές. O Σπύρος Χρήστου, ο μικρότερος σε ηλικία από τους Γιαννιώτες, στην ίδια κατηγορία, πέρασε 3ος από τον όμιλο και κατέλαβε την 26η θέση με σύνολο τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Στους Παίδες, ο Χρήστος Κοντοδήμας πήρε την 24η θέση με δύο νίκες και πέντε ήττες ανάμεσα σε 32 αθλητές.
Τα Γιάννενα είχαν εκπροσώπηση στο τουρνουά της Πάτρας και στη διαιτησία με τους Δημήτριο Ανδριώτη και τον Γεώργιο Γκαρτζονίκα, οι οποίοι είναι επίσημοι διαιτητές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Σχετικά άρθρα

Βαλκανιονίκης ο Γιώργος Κοσμάς στην Ορεστιάδα

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς