ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Αυλαία σε μια επιτυχημένη χρονιά για τη Στ. Χριστοδούλου

Με την έβδομη θέση στη σκυτάλη 4χ1250 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Water στην Τσεχία ολοκληρώθηκε για την αθλήτρια του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Στέλλα Χριστοδούλου η φετινή αγωνιστική χρονιά, ο απολογισμός της οποίας είναι αναμφίβολα θετικός.

Για τη γιαννιώτισσα αθλήτρια, μέλος της Εθνικής Ομάδας, είχαν προηγηθεί η τρίτη θέση στα 800 μ. ελεύθερο στα Multi Nation στην Ελβετία, τα δυο μετάλλια (ασημένιο και χάλκινο) στους Βαλκανικούς Αγώνες στα 400 μ. και 800 μ. ελεύθερο στην Καβάλα, οι τρεις πανελλήνιες νίκες στα 800 μ.,1500 μ. ελεύθερο και 7,5 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας και πολλές άλλες διακρίσεις.
Με ανάρτησή της στο facebook, η οικογένεια της Στέλλας Χριστοδούλου ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα στην κόρη τους «ως δεύτερη οικογένεια, σ’ αυτή την ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Στην προπονήτρια της Ευτυχία Μαυροπούλου, που φέτος, με την ποιότητα της προπόνησης της, η Στέλλα υπερέβη τους στόχους της κατά ένα μεγάλο βαθμό, στον ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Βούλτσο, που πίστεψε απ’ την αρχή και εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητες της, βοηθώντας την να τις πιστέψει και η ίδια, τη γυμνάστρια της Δούκα Χαρά που φρόντιζε εκτός από την εκγύμνασή της να την αποφορτίζει από την καθημερινότητά της, στον σύλλογο της «Ποσειδών» Ιωαννίνων, που στηρίζει χρόνια τώρα τη Στέλλα σε όλη της την αθλητική διαδρομή, καθώς επίσης και σε όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Έντεκα μετάλλια και 9ος γενικής ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Τεχνικής Κολύμβησης

Τεχνική Κολύμβηση- Τρεις Γιαννιώτες στο Παγκόσμιο Νέων- Νεανίδων

Ηπειρωτικός Αγών

Προπόνηση σε μία έρημη πισίνα για τη Στέλλα Χριστοδούλου

Άρτεμις Κλεφτάκη