Αθλητικά

Δεν θα διαλυθούν οι ομάδες Νέων Κ17 και Κ15 και θα αγωνιστούν κανονικά στη Σούπερ Λίγκα 1

Να και μια καλή είδηση για τον ΠΑΣ! Ένα «αγκάθι» έφυγε πάνω από τον ΠΑΣ, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι ομάδες Νέων Κ17 και Κ15 θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν κανονικά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκας 1 και μόνο η ομάδα Κ19 θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας 2.

Ήταν ένα σοβαρό θέμα για την τοπική ομάδα, καθώς με τον υποβιβασμό θα έπρεπε να διαλύσει τις ομάδες Κ17 και Κ15, επειδή στη Σούπερ Λίγκα 2 δεν υπάρχουν αντίστοιχα πρωταθλήματα. Το σενάριο αυτό θα ήταν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί, καθώς θα πήγαινε στον βρόντο προσπάθεια πολλών ετών και η διάλυση των παραγωγικών ομάδων θα ήταν καταστροφή για τον ΠΑΣ, δεδομένου ότι η Κ17, την τελευταία 4ετία, αγωνίστηκε δύο φορές στην τελική φάση και υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες που έχουν κληθεί και στις μικρές εθνικές ομάδες. Ο Χριστοβασίλης πάλεψε προς την κατεύθυνση αυτή και πέτυχε τη συμμετοχή των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι μετά από προσπάθειες και πρωτοβουλίες της για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων υποδομών αλλά και τη διασφάλιση της υπάρχουσας σημαντικής αυτής δομής των ομάδων, εξασφάλισε τη συμμετοχή των ομάδων Κ15 και Κ17 στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League Ελλάδας. Αντίστοιχα η Κ19 θα συμμετάσχει στο υπάρχον και προβλεπόμενο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ η Κ16 του ΠΑΣ θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της ως μεταβατικό στάδιο των ποδοσφαιριστών της Κ15, στην Κ17».

Σχετικά άρθρα

Παθιασμένος ο ΠΑΣ, συγκλονιστικός ο κόσμος!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Με νίκη ο ΠΑΣ βάζει βάσεις παραμονής

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Οι αποστολές που ανακοίνωσαν ΠΑΣ και Παναιτωλικός

Βαγγέλης Γυφτόπουλος