Νέες συζητήσεις θα γίνουν σήμερα με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο
Αθλητικά

Τα χάλασαν με τον κόουτς πριν την παρουσίαση!

Σήμερα νέος κύκλος συζητήσεων Χριστοβασίλη με τον Νίκο Παπαδόπουλο, μήπως και υπάρξει οριστική συμφωνία

Μια περίεργη ημέρα ήταν η χθεσινή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενώ είχε ετοιμαστεί η συνέντευξη Τύπου, για την επίσημη παρουσίαση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου από τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, που για τον σκοπό αυτόν έκανε ταξίδι αστραπή στα Γιάννινα, τελικά η παρουσίαση δεν έγινε και όλα δείχνουν ότι η αρχικώς διαφαινόμενη συμφωνία οδηγείται σε ναυάγιο.

Οι συζητήσεις με τον κόουτς είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα και προχθές αργά το βράδυ, είχε υπάρξει προφορική συμφωνία, με συνέπεια να προγραμματιστεί η χθεσινή συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση για τις 2 η ώρα το μεσημέρι. Ο Παπαδόπουλος που βρέθηκε στα Γιάννινα, το πρωί πέρασε από το προπονητικό Κέντρο του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ, μίλησε με κάποιους παίκτες που έκαναν προπόνηση, με τους βοηθούς του Γιάννη Πετράκη και είδε τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Όλα έδειχναν ότι τα πάντα βαίνουν καλώς και το μεσημέρι με τη συνέντευξη θα προσδίδονταν επίσημη μορφή στη συνεργασία. Όμως η συνέντευξη δεν έγινε, με το αιτιολογικό ότι δεν είχαν πέσει οι υπογραφές και ήταν επιθυμία του κόουτς να υπογράψει και μετά να παρουσιαστεί. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες για να διευθετηθούν και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές, οπότε θα πήγαινε για σήμερα η παρουσίαση.

Προφανώς στα…. ψιλά γράμματα χάλασε η συμφωνία και ο κόουτς δεν υπέγραψε. Λεπτομέρειες ακριβώς για το ότι δεν ολοκληρώθηκε χθες η συμφωνία, δεν έγιναν γνωστές. Σύμφωνα με κάποιες φήμες, η διαφορά ήταν στο οικονομικό. Δεν πέρασε στο συμβόλαιο ένας όρος που είχαν συμφωνήσει προφορικά, κάτι που από τον ΠΑΣ είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Επειδή σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα από τη μια ώρα στην άλλη, να σημειώσουμε ότι μέχρι χθες βράδυ όλα έδειχναν ότι η συμφωνία «κόλλησε». Ωστόσο, υπήρξε παράθυρο ανοιχτό, να ξανασυζητήσουν σήμερα στην Αθήνα. Αν υπάρξουν νέα δεδομένα θα το δούμε. Ωστόσο το όλο σκηνικό δεν ήταν ότι καλύτερο επικοινωνιακά για τον ΠΑΣ, που ετοίμασε συνέντευξη για την παρουσίαση, η οποία τελικά δεν έγινε.

Απορίες υπάρχουν και για την στάση του προπονητή, που ήρθε στα Γιάννινα, πήγε στο προπονητικό Κέντρο και τελικά δεν υπέγραψε. Αν δεν είχε συμφωνήσει, για ποιο λόγο να έρθει στην πόλη μας; Η λογική λέει, ότι για να γίνουν όλα αυτά, υπήρξε προφανώς προφορική συμφωνία, που θα ολοκληρώνονταν στα Γιάννινα με τις υπογραφές και κάτι σκάλωσε την τελευταία στιγμή. Λέγεται ότι ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που ζήτησε πίστωση χρόνου να το ξανασκεφτεί καλύτερα και τελικά δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Πάντως στην ιστοσελίδα της εφημερίδας sportime, βγήκε ότι υπήρξε νέο ενδιαφέρον για τον μακεδόνα τεχνικό από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο μιλούσε και πριν από μέρες, χωρίς να υπάρξει συμφωνία. Ίσως κάποια στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να φωτίσει την κοινή γνώμη γιατί έγιναν όλα αυτά που εξέθεσαν το πρεστίζ της ομάδας.

Επειδή το θέμα προπονητή είναι άμεσης προτεραιότητας, θα κλείσει πολύ σύντομα για να γίνει στη συνέχεια η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εκτός του Παπαδόπουλου, στη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα που αναμένεται να συζητήσει ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, που χθες με τη βραδινή πτήση γύρισε για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα.

Ποιος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, που βρέθηκε μια ανάσα πριν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ, γεννήθηκε στο Κιλκίς και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε 9,5 χρόνια στον ΟΦΗ, πέντε χρόνια στον Άρη και επίσης σε Ξάνθη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εργοτέλη, Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης. Από το καλοκαίρι του 2016 ήταν προπονητής του ΟΦΗ και η συνεργασία λύθηκε μετά το επεισόδιο που είχε με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο στο ματς με τον Παναιτωλικό. Πριν από τον ΟΦΗ, ως προπονητής εργάστηκε κατά σειρά σε Θερμαϊκό, Ξάνθη, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Εθνικό Άχνας, Καβάλα, Παναχαϊκή και τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης

Αποστόλης Τζελέτας

Κλείνει 13 χρόνια στην προεδρία ο Χριστοβασίλης

Ηπειρωτικός Αγών

Ο δύσκολος δρόμος του ΠΑΣ Γιάννινα