Οι βετεράνοι του ΠΑΣ με τον προπονητή του Βασίλη Παπαχρήστου. Δίπλα του και ο αειθαλής φροντιστής Φάνης Νέσσης, που τιμήθηκε για την προσφορά του.
Αθλητικά

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ θύμισαν τις παλιές καλές εποχές

Ο ΠΑΣ κέρδισε 3-2 τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Μπορεί τα χρόνια να περνούν και να αφήνουν τα σημάδια τους, αλλά η μπάλα δεν ξεχνιέται ποτέ. Αυτό φάνηκε χθες στο φιλικό των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και τα έσοδα διατέθηκαν για την αποκατάσταση της υγείας του Σωτήρη, ενός συμπολίτη μας που έχει προσφέρει πολλά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μια παρέα από τους βετεράνους του ΠΑΟΚ. Διακρίνονται από αριστερά Αντωνόπουλος, Πέλιος, Καπουσούζης, Τερζανίδης (προπονητής βετεράνων), Μαυρέας, Λαγωνίδης.

Κέρδισαν 3-2 οι βετεράνοι του ΠΑΣ, αλλά αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, όσο ο σκοπός του παιχνιδιού. Έγινε καλό παιχνίδι, ορισμένοι με τις περίτεχνες ενέργειές τους θύμισαν τα νιάτα τους και ο κόσμος πολλές φορές ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Πριν από τον αγώνα τιμήθηκε από τους βετεράνους του ΠΑΣ ο Γιώργος Κούδας και την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλλιος. Επίσης τιμήθηκαν ο παλιός φροντιστής του ΠΑΣ Φάνης Νέσης, ο παλιός μασέρ Χρήστος Κλαρούδας και ο νυν φροντιστής της ομάδας των βετεράνων Ανδρέας Ευαγγέλου. Την απονομή της πλακέτας για τον Κούδα έκανε ο προπονητής των βετεράνων του ΠΑΣ Βασίλης Παπαχρήστου, ενώ ο Φιλώτας Πέλλιος ευχήθηκε του χρόνου η ομάδα του «Άγιαξ της Ηπείρου» να επιστρέψει στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η παλιά φρουρά του ΠΑΣ. Από αριστερά Παντελίδης (αγωνίστηκε ως γκολκίπερ σε ΠΑΣ και ΠΑΟΚ), Παπαχρήστου, Λιάκος, Αλεξάκης, Κλαρούδας.

Τα γκολ του ΠΑΣ σημείωσαν οι Μητσόπουλος, Τσιατούρας, Γιαννάκης Κ. και του ΠΑΟΚ οι Τσουρσουνίδης, Δερμιτζάκης. Ο «Δικέφαλος» είχε και δοκάρι στο β’ ημίχρονο σε κεφαλιά του Δερμιτζάκη.

ΠΑΣ (Βασίλης Παπαχρήστου): Μάστακας, Κώνστας, Μπουτσουρής, Οικονόμου, Τσιάβος, Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Γιάτσος, Κατερίνης, Λιάκος, Μητσόπουλος. Αγωνίσθηκαν και οι Κοντοδήμας, Κλείτσας, Παπαβασιλείου, Νέος, Λαδιάς, Στεργίου, Γήττας, Τζιάλλας, Γκολφινόπουλος, Κοζανίτης.
ΠΑΟΚ (Χρήστος Τερζανίδης): Αργυρόπουλος, Χασιώτης, Καραγεωργίου, Καπετανόπουλος, Λαγωνίδης, Μαλιούφας, Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Δερμιτζάκης, Μαυρέας. Αγωνίσθηκαν και οι Κουρτσαλίδης, Κοσμίδης, Αλιβάνογλου, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Βουτσιάς, Αντωνόπουλος, Καπουσούζης.

Σχετικά άρθρα

Προσφορές διαμονής για τον αγώνα βετεράνων ΠΑΣ Γιάννινα- Άγιαξ

«Πυρετός» προετοιμασίας για το φιλικό με τον Άγιαξ

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι βετεράνων ΠΑΣ – ΑΕΚ 5-3

Βαγγέλης Γυφτόπουλος