Αθλητικά

Δε δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ

Προπονήσεις μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή θα κάνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν με άδεια.

Το επόμενο ραντεβού θα είναι τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή του Θωμά στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο «Άγιαξ», στο παιχνίδι αυτό, θέλει αποκλειστικά τη νίκη, που μπορεί να τον οδηγήσει στα μπαράζ, σε περίπτωση που ηττηθεί ο ΟΦΗ από τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου. Οι παίκτες θα φύγουν για λίγες ημέρες αλλά με τη σκέψη στο τελευταίο παιχνίδι. Όπως τους είπε και ο Πετράκης, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Μέχρι τότε θα έχει αποθεραπευτεί ο Γιάκος, που δεν ακολούθησε την αποστολή στη Νέα Σμύρνη.

Χθες έγινε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, στην οποία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αρνήθηκε να χορηγήσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, ενώ αρνητική ήταν και η θέση της Αστυνομίας για μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα. Έτσι, η θύρα 7 του σταδίου, που είναι για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, θα παραμείνει κλειστή. Απομένει να υπάρξει η απαγόρευση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη κάθε οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ. Την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησαν στη σύσκεψη οι Φόντας Βρόσγος, Γιώργος Ιωάννου, Αλέκος Πότσης και Κώστας Πεδιαδιτάκης.

Κλήση στην Εθνική Νέων

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων Κ17 του ΠΑΣ Παύλος Γροσδάνης. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα γίνουν από 3 έως 19 Μαΐου στην Ιρλανδία.

Μπαδήμας: Να προσεχθούν οι υποδομές

Η ομάδα Νέων Κ17 του ΠΑΣ μπορεί να αποκλείστηκε στους αγώνες του φάιναλ φορ στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό, αλλά έκανε φέτος μια πολύ καλή πορεία, με πολλά ταλαντούχα παιδιά. Ο προπονητής Νίκος Μπαδήμας, στις δηλώσεις, τόνισε: «Θα πρέπει τα παιδιά να προσεχθούν, αλλά και τα ίδια να συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι και ακόμα περισσότερο. Ο στόχος είναι να τα καμαρώσουμε στο μέλλον στην πρώτη ομάδα. Με πολλή δουλειά και προσπάθεια είδαμε τα αποτελέσματα». Για το τι θα γίνει με τις ομάδες υποδομών, αν πέσει η μεγάλη ομάδα: «Έχει κάνει μία πρόταση ο πρόεδρος στη Super League, ώστε ακόμα κι αν η ομάδα βρεθεί σε χαμηλότερη κατηγορία, οι ομάδες υποδομών Κ17 και Κ15 να μείνουν ως έχουν, γιατί μόνο έτσι θα συνεχίσουν να βγαίνουν παιδιά σε υψηλό επίπεδο. Αν δε γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στη Super League 2 θα δυσκολέψουν τα πράγματα, αλλά νομίζω ότι την εξέτασαν με θετική διάθεση την πρόταση αυτή».

Το μυαλό στο Κύπελλο έχει ο ΠΑΟΚ

Με τους δεύτερους ημιτελικούς να εξελίσσονται αυτή την εβδομάδα, η αστυνομία και οι αρμόδιοι της ΕΠΟ για το Κύπελλο συναντήθηκαν και έκαναν μία πρώτη κουβέντα για τον τελικό της 11ης Μαΐου. Η πρώτη πρόταση από την πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για 15.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα. Βέβαια, όλες αυτές οι συζητήσεις θα γίνουν και με τους δύο φιναλίστ, αφού ξεκαθαρίσει οριστικά ποιο θα είναι αυτοί. Οπότε μένει να φανεί αν τελικά στον φετινό τελικό θα δοθούν κοντά στα 17.000 εισιτήρια, που είχαν δοθεί πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει αύριο, στις 4 το απόγευμα, στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα. Στο πρώτο ματς στην Τούμπα ο Δικέφαλος κέρδισε με σκορ 2-0 και θέλει το εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό της 11ης Μαίου, πιθανόν με την ΑΕΚ, για να διεκδικήσει το νταμπλ.

Σχετικά άρθρα

Αγνοεί τη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC – Ηττήθηκε και από τον ΠΑΟΚ

Ηττήθηκε και από τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Σώβρακα και Φανέλες

Πάνος Ζώης