Αθλητικά

Με πάνω από 1.200 συμμετοχές η 13η Δωδωναία συνάντηση στίβου

Τη 13η Δωδωναία συνάντηση στίβου διοργανώνει η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων την Κυριακή 24 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, στο ολοκαίνουργιο στάδιο των «Ζωσιμάδων».

Η συμμετοχή των αθλητών αναμένεται να είναι πάνω από 1200, καθώς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 30 σύλλογοι από όλα τα μέρα της Ελλάδας, γεγονός που καθιστά τη 13η Δωδωναία συνάντηση στίβου ένα από τα μεγαλύτερα meeting στίβου στη χώρα. Απευθύνεται σε ηλικίες 5 ετών αλλά και βετεράνους αθλητές. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διάφορα event με σημαντικότερο αυτό της εθελοντικής αιμοδοσίας, που γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Στην Δωδωναία συνάντηση έχουν συμμετάσχει αθλητές, που διαπρέπουν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας με παγκόσμιες διακρίσεις, όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε δύο διοργανώσεις, ο καλύτερος αυτή την εποχή αθλητής των 400 μ. Μιχάλης Παππάς, η Παναγιώτα Δόση στο ύψος, η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν και δεκάδες άλλοι αθλητές, που ξεχώρισαν σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η διοργάνωση αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τους αθλητές του στίβου να κάνουν τον πρώτο τους αγώνα στις καλύτερες συνθήκες ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία της Ακαδημίας Μπάσκετ «Ντούγια» με την ΕΚΑ Δωδώνη

ΣΕΓΑΣ – 31 επίλεκτοι αθλητές στην Ήπειρο

Protergia Κατἀστημα Ιωαννίνων & Αραμπατζής Ι.Κ.Ε. – Δίπλα στον Άνθρωπο και την Κοινωνία για έναν πιο όμορφο και καθαρό κόσμο