Αθλητικά

Με Σεργκελασβίλι κόντρα στην ΑΕΛ

Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΣ στο παιχνίδι του Σαββάτου

Μετά το χτεσινό ρεπό, ξεκινά από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα, που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Στην αναμέτρηση αυτή ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει οπωσδήποτε νίκη για να συνεχίσει με αξιώσεις τη μάχη παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Όλα δείχνουν ότι θα ενισχυθεί με τον Σεργκελασβίλι, που δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να αγωνιστεί στη Λαμία. Περισσότερο τον προφύλαξαν για το ερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Για τον Κριζμάν είναι λίγες οι πιθανότητες επιστροφής στην ενεργό δράση, μετά τη θλάση που έπαθε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πιθανόν ο κροάτης επιθετικός να είναι έτοιμος για το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Οι Σιόντης και Παμλίδης πάλι θα είναι εκτός ομάδας, λόγω τραυματισμού. Ο Γιάννης Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στη Λαμία, που στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές, παίρνοντας και έναν πολύτιμο βαθμό. Είχε δε, έξι μήνες να πάρει εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. Συνεπώς, ο ίδιος περίπου κορμός θα είναι και στο ματς του Σαββάτου. Αν γίνουν κάποιες αλλαγές, θα είναι για λόγους τακτικής, για να δώσει περισσότερο επιθετικό σχήμα. Από χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του αγώνα, με γενική είσοδο 10 ευρώ για τις θύρες της μεγάλης και μικρής σκεπαστής. Στις διακεκριμένες θέσεις των VIP στη θύρα 3 η τιμή είναι 20 ευρώ και για τα παιδικά 5 ευρώ.

Χωρίς Φατιόν και Ντέλετιτς η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ, με τη νίκη που σημείωσε επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-0, έχει μαξιλαράκι ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα έρθει στα Γιάννινα χωρίς τους Φατιόν, που συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε για το παιχνίδι των Ιωαννίνων, και Ντέλετιτς. Ο τελευταίος, με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, τέθηκε εκτός ομάδας μέχρι τέλος της σεζόν, που λήγει και το συμβόλαιό του.

Σχετικά άρθρα

Ετοιμάζουν βαλίτσες για την Πολωνία

Ηπειρωτικός Αγών

Με αποστολή ανάγκης ο ΠΑΣ στη Λάρισα

Ηπειρωτικός Αγών

Κακός ο ΠΑΣ έχασε 2-1 από τη Λάρισα

Ηπειρωτικός Αγών