Αθλητικά

Νοκ άουτ Τσαούσης, ατομικό Παντελάκης και Λεό

Μετά το χθεσινό ρεπό από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά στην Αθήνα, για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το υπηρεσιακό τεχνικό τιμ που ανέλαβε, με προπονητή τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, θα οδηγήσει την ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια και για τη συνέχεια «ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς». Επειδή η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης προκάλεσε σύγχυση για το ποιος θα κάνει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, από πηγές της ΠΑΕ διευκρινίστηκε ότι ισχύει η εξαγγελθείσα ανακοίνωση των αδελφών Χριστοβασίλη για να μεταβιβάσουν την ΠΑΕ σε όποιον επιθυμεί να αναλάβει τον ΠΑΣ, αλλά από τη στιγμή που επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια πρόταση η ομάδα λειτουργεί κανονικά με την υπάρχουσα κατάσταση μέχρι νεωτέρας. Βοηθός του Γεωργουλόπουλου είναι ο Τάσος Ανθυμιάδης (προπονητής της Κ19), γυμναστής ο Δημήτριος Χαρίσης από την Κ19 και εκπαιδευτής τερματοφυλάκων ο Κώστας Παγανιάς. Ο ΠΑΣ αγωνιστικά υποβιβάστηκε και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι στραμμένο στις διοικητικές εξελίξεις για το αν υπάρξει ή όχι νέος επενδυτής.
Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Τσαούσης και ο Ντεμίρ που γύρισε στην πατρίδα του τελειώνοντας τις φετινές υποχρεώσεις. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λεό, Παντελάκης και θα εξαρτηθεί η συμμετοχή από το πως θα είναι αύριο Πέμπτη. Με την επαγγελματική ομάδα προπονήθηκαν σήμερα και οι Καφεντζής, Βλέτσος.

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ