Με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο στην τεχνική ηγεσία θα κλείσει η χρονιά στον ΠΑΣ
Αθλητικά

Με Γεωργουλόπουλο αντί Γρηγορίου κλείνει η χρονιά στον ΠΑΣ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Τόνισε ότι θέλει να αποχωρήσει ως φίλος και να μην διαταραχθούν οι σχέσεις του με το σωματείο στα επόμενα δύο παιχνίδια με Κηφισιά και Βόλο. Παρόμοια πρόθεση είχε εκδηλώσει και στο τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά ο πρόεδρος Παναγιώτης Χριστοβασίλης του ζήτησε να συνεχίσει μέχρι τέλος για να μην παρουσιάσει η ομάδα εικόνα αποσύνθεσης. Όμως τώρα ο Γρηγορίου ανακοίνωσε την απόφαση της παραίτησης. Πιθανόν να τον ακολουθήσουν και οι συνεργάτες του. Είναι πολύ πιθανόν ο ΠΑΣ να κλείσει την αγωνιστική περίοδο με υπηρεσιακό προπονητή τον αξιόλογο Γιώργο Γεωργουλόπουλο και από εκεί και μετά ανάλογα με τις διοικητικές εξελίξεις θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Πιθανόν συνεργάτης του για αυτές τις δύο αγωνιστικές να είναι ο προπονητής της Κ19 Τάσος Ανθυμιάδης.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοινώνοντας την παραίτησή του στις Σέρρες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δηλώνω ότι έκλεισε ο κύκλος ο δικός μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Προσπαθήσαμε πολύ, κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η σχέση μου είναι άριστη με τον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα και με τους φιλάθλους. Πρέπει να αποχωρήσω για να μην διαταραχτεί η σχέση μου. Αποχωρώ σήμερα. Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση».

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ