Ο Τζίμας με το βραβείο Best Goal για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την ΑΕΚ
Αθλητικά

Τελευταίες ετοιμασίες στον ΠΑΣ για τη μάχη της Κρήτης

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου (6/4) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σήμερα ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του αρχικά έκαναν βιντεοανάλυση της τακτικής της αντίπαλης ομάδας και στη συνέχεια κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ με ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο τέλος δουλειά στις στατικές φάσεις. Υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Μπάλαν που κατά τη διάρκεια του διτέρματος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Αρχικά δεν φάνηκε κάτι σοβαρό, αλλά θα εξεταστεί απόψε από το ιατρικό τιμ για να δουν τι ακριβώς έχει. Εκ πρώτης όψεως είναι με ερωτηματικό αν ακολουθήσει την αποστολή για το Ηράκλειο. Αυτό θα εξαρτηθεί πως θα είναι αύριο Παρασκευή. Στο δίτερμα ο Μιχάλης Γρηγορίου δοκίμασε κάποια σχήματα όπως και παίκτες σε διάφορες σχέσεις, για να βρει το ιδανικότερο σχήμα που θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό στο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ». Η τελευταία προπόνηση θα γίνει πρωί Παρασκευής και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη. Κατά τα άλλα δεν υπήρξαν άλλες εξελίξεις ούτε εμφανίστηκε κάποιος…επενδυτής στο ΠΑΕΚΙ!

Διαιτητής ο Πουλικίδης στο Ηράκλειο

Ο διαιτητής Κωνσταντίνος Πουλικίδης του συνδέσμου Δράμας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 19.30 στο Ηράκλειο. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας) και τέταρτος ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών). Στο VAR θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) με AVAR τον Δημήτριο Σαμοΐλη (Αθηνών). Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι άουτ οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός Τσαγκαράκης (Χανίων), Αστέρας Τρίπολης – ΑΕ Κηφισιάς Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος Κατοίκος (Αθηνών).

Παμλίδης και Τζίμας βραβεία για τα γκολ

Χθες ο Παναγιώτης Τζίμας του ΠΑΣ παρέλαβε το βραβείο (Best goal) της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΣ 4-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια ψηφίστηκε ως το καλύτερο απ’ όλα όσα σημειώθηκαν στα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής.
Επίσης το ίδιο βραβείο (Best goal) της Σούπερ Λιγκ θα δοθεί και στον Γιώργο Παμλίδη για το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι Ατρόμητος – ΠΑΣ 3-2 για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ