Αθλητικά

Έγινε θεσμός το Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου»

Πέρυσι έγινε η αρχή. Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται η συνέχεια. Ο λόγος για το 2ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», που αποτελεί μια οφειλόμενη τιμή στον γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα το 1987 Νίκο Φιλίππου, αλλά και μια ξεχωριστή γιορτή του μπάσκετ, με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το 2ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» διοργανώνεται το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, από την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, σε συνεργασία με το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Ευγενία Μουτσίκα». Το παρών φυσικά θα δώσει και ο ίδιος ο Νίκος Φιλίππου.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει δυο παιχνίδια. Στις 4 το απόγευμα η Μικτή Ομάδα της Α1 κατηγορίας του Εργασιακού Πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Α2 κατηγορίας και στις 6 το απόγευμα η Μικτή Ομάδα Αθηνών «ΕΚΑ Νίκος Γκάλης» θα αντιμετωπίσει τη Μικτή του Εργασιακού Πρωταθλήματος της Άρτας. Την Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός. Στο ημίχρονο του τελικού θα γίνουν βραβεύσεις ανθρώπων που στηρίζουν το μπάσκετ.
Το 2ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στην είσοδο του Γυμναστηρίου θα υπάρχει καλάθι, για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Μονή Ντουραχάνης.

Σχετικά άρθρα

Πρωταθλητής… διά περιπάτου το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Στο Zagori Basketball Camp Δ. Διαμαντίδης και Ν. Φιλίππου

Προετοιμασίες για το 6ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ