Ο Πέδρο Κόντε μιλά στον ρεπόρτερ της NOVA Ευγένη Δαδαλιάρα με μεταφραστή τον υπεύθυνο επικοινωνίας Θοδωρή Βασίλη
Αθλητικά

Πέδρο Κόντε: Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

Ο σέντερ φορ του ΠΑΣ και πρώτος σκόρερ Πέδρο Κόντε, σε δηλώσεις στη NOVA ανέφερε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει μέχρι τέλος, από τη στιγμή που μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν μόνο τη νίκη, σκόραρα, αλλά δεν έχει σημασία αφού δεν νίκησε η ομάδα. Σημασία έχει να σκοράρω και να κερδίζει η ομάδα. Δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, αλλά η νοοτροπία μου είναι να παλέψουμε μέχρι τέλος κυνηγώντας και την τελευταία ελπίδα»
Σε ερώτηση γιατί δεν μπορεί η ομάδα να κρατήσει αποτελέσματα ενώ παλεύει, απάντησε: «Δεν μπορώ να γνωρίζω, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Η νοοτροπία μου είναι ότι εγώ πάντα θέλω να κερδίζω. Δεν γνωρίζω πως είναι η νοοτροπία των άλλων συμπαικτών μου».
Σε άλλη ερώτηση αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής, σημείωσε: «Δεν γνωρίζω πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε για τη σωτηρία, αλλά θα παλέψουμε όσο μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Απομένουν πέντε παιχνίδια, μπορούμε να κερδίσουμε και τα πέντε παιχνίδια. θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ