Αθλητικά

Δείπνος ενότητας και ομοψυχίας με παρουσία Περιφερειάρχη και Δημάρχου

Καθώς πλησιάζει το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όλη η πόλη βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα προκριμένου να δώσει με επιτυχία τη μάχη παραμονής, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αγρίνιο.

Το βράδυ της Πέμπτης, σε ταβέρνα της πόλης, ο πρόεδρος Παναγιώτης Χριστοβασίλης παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο παρακάθισαν ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης. Ήταν μια συμβολική παρουσία των αρχών της πόλης που ευχήθηκαν καλή επιτυχία και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους.
Επικράτησε ενωτικό πνεύμα και όλα τα Γιάννινα θα είναι δίπλα στην ομάδα για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει τη μάχη παραμονής. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και να κάνουν κατάθεση ψυχής, ενώ συγκλονιστική αναμένεται και στο παιχνίδι αυτό να είναι η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του σταδίου «Ζωσιμάδες».
Η σημερινή προπόνηση έγινε στο ΠΕΑΚΙ με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δοκιμάζει σχήματα και να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες σύμφωνα με τα πλάνα που έχει καταστρώσει για το αυριανό παιχνίδι. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στις ασκήσεις με στημένες μπάλες τόσο σε φάσεις άμυνας όσο και επίθεσης. Όλοι οι παίκτες έλαβαν μέρος στην προπόνηση πλην του τραυματία Τούτου.

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ