Αθλητικά

Πανέτοιμος ο “Άγιαξ” για τον…μικρό τελικό με Παναιτωλικό

Η προετοιμασία μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (ώρα 19.30) με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Πλέον τα περιθώρια στένεψαν πάρα πολύ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Απέμειναν έξι παιχνίδια των πλέι άουτ και θα πρέπει να αποκομίσει τουλάχιστον 12 βαθμούς για να έχει ελπίδες παραμονής. Ουσιαστικά θα ψάξει για τέσσερις νίκες. Αν αναλογιστούμε ότι έχει μόνον τρεις νίκες στα 27 παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα, η αποστολή του στη συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, σε σημείο που να αγγίζει το θαύμα! Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και στην ιστορία υπάρχουν δεκάδες τέτοιες ανατροπές, ο ΠΑΣ θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του διεκδικώντας το δικαίωμα στην ελπίδα και από τη στιγμή που μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή θα πρέπει τουλάχιστον να μην χάσει τα τρία εντός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και να ψάξει για άλλους τρεις βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ, Πανσερραϊκό, Κηφισιά. Συνεπώς από εδώ και πέρα είναι…απαγορευτική οποιαδήποτε απώλεια βαθμών στα Γιάννινα και η νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό είναι μονόδρομος. Όπως είπε στους παίκτες και ο Μιχάλης Γρηγορίου, θα πρέπει να βλέπουν κάθε παιχνίδι χωριστά. Πάνω απ’ όλα προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου και έπεται η συνέχεια.
Χθες ο Μιχάλης Γρηγορίου, στην απογευματινή προπόνηση που έκανε στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και σε ανοιχτό γήπεδο, δοκίμασε διάφορα σχήματα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της τακτικής. Παράλληλα με ομιλίες και συζητήσεις με τους παίκτες προσπαθεί να τους αποφορτίσει από την πίεση που αισθάνονται καθώς κάθε παιχνίδι είναι και ένας «μικρός τελικός». Με τις επιστροφές Νάγκι, Κόντε, Σόρια, Ναούμη έχει γεμίσει και το ρόστερ της ομάδας, οπότε η μοναδική απουσία είναι του τραυματία Τούτου. Και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο κόσμος ετοιμάζεται να στηρίξει την ομάδα, καθώς τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.
Και η σημερινή (27/3/2024) επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ: «Ανάλυση του αντιπάλου αλλά και δουλειά πάνω στο τακτικό κομμάτι είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ευχάριστο είναι πως όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου (με εξαίρεση φυσικά τον μεγάλο άτυχο της σεζόν Τούτου). Επόμενη προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης στο ΠΕΑΚΙ».

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ