ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Σάρωσε τα μετάλλια ο Α.Ο. Σπάρτακος

Συνολικά 33 μετάλλια, εκ των οποίων 22 χρυσά, επτά ασημένια και τέσσερα χάλκινα, κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων στα περιφερειακά πρωταθλήματα παίδων – κορασίδων και εφήβων - νεανίδων άρσης βαρών, που διεξήχθησαν στα Γιάννενα στις 3 Μαρτίου και αποτελούν την πρόκριση των αθλητών για τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο.

Στην κατηγορία 49 κ. η Άννα Καλαμπόκη κέρδισε χρυσό κορασίδων και ασημένιο νεανίδων, και η Αικατερίνη Μπάτζιου χρυσό νεανίδων, στην κατηγορία 53 κ. η Σταυρούλα Αγγέλη χρυσό κορασίδων και ασημένιο νεανίδων, στην κατηγορία 59 κ. η Ευανθία Θωμά χρυσό κορασίδων και νεανίδων, και η Μαριάνθη Δραγατσούλη ασημένιο κορασίδων και νεανίδων, στην κατηγορία 64 κ. η Βασιλική Μέτσιου χρυσό κορασίδων και νεανίδων, στην κατηγορία 71 κ. η Μιχαέλα Γούδα χρυσό κορασίδων και νεανίδων, στην κατηγορία 49 κ. ο Βασίλειος Λώλης χρυσό παίδων και εφήβων, στα 55 κ. ο Βασίλειος Μάκης χρυσό παίδων και εφήβων και ο Βασίλειος Δάλλας ασημένιο χρυσό παίδων και εφήβων, στα 61 κ. ο Σπυρίδων Θωμάς χρυσό εφήβων, στα 67 κ. ο Βασίλειος Τριφύλλης χρυσό παίδων και εφήβων και ο Γεώργιος Δραγατσούλης χρυσό παίδων και εφήβων, στα 73 κ. ο Φώτιος Γιάννης χρυσό παίδων και εφήβων και ο Αγγελος Πέτρου χάλκινο παίδων και εφήβων, στα 81 κ. ο Γεώργιος Τσιάκαλος χρυσό παίδων και εφήβων, και στα 89 κ. ο Ευάγγελος Δάλλας χρυσό παίδων και εφήβων.
Η διοίκηση του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές Χρήστο Τριφύλλη, Στάθη Διαμάντη και Σταυρούλα Μπαλάσκα.