ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ – Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν οι γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα

Τον πρωτοπόρο ΟΠΑΘ Περσέα αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννενα για τη 19η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, σε ένα παιχνίδι, που καλείται να κάνει την υπέρβαση για να διατηρήσει ελπίδες συμμετοχής στα πλέι οφ.

Ο αγώνας θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία. Την ίδια ώρα ο ΑΣ Γιάννενα υποδέχεται τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.
Σήμερα Σάββατο, στο μεταξύ, θα διεξαχθεί στο κλειστό της Λιμνοπούλας ο τελικός του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών, μεταξύ του ΑΓΣΙ και της Φιλίας Άρτας. Ο ΑΓΣΙ έχει δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα και με μία ακόμη στέφεται πρωταθλητής και παίρνει το εισιτήριο για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Γυναικών. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη οι άνδρες του ΑΣ Γιάννενα

Με τη δεύτερη στη βαθμολογία της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών Ελπίδα Θεσσαλονίκης αναμετράται ο ουραγός Α.Σ. Γιάννενα, στις 6 το απόγευμα σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» της Θεσσαλονίκης.
Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών ο ΑΓΣΙ υποδέχεται τον ΑΟ Πρέβεζας, στις 8 το βράδυ της Κυριακής.