Η εικόνα από το βίντεο είναι αποκαλυπτική. Ο Πόνσε σαν σε αγώνα βόλεϊ σημειώνει το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ με το χέρι
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Όταν έβαλε γκολ με το χέρι ο Πόνσε χάλασε το VAR!

Από τα αποκαλυπτικά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο, φαίνεται καθαρά ότι ο Πόνσε σημείωσε το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ με το χέρι και ότι με το κεφάλι όπως φάνηκε αρχικά.

Η φάση είναι αποκαλυπτική και δείχνει καθαρά ότι το γκολ είναι άκυρο και σημειώθηκε με το χέρι, σαν να είναι αγώνας βόλεϊ και πάνω στο φιλέ γίνεται κάρφωμα με το χέρι.
Ο διαιτητής Μαλούτας δικαιολογήθηκε ότι ένα πρόβλημα που είχαν στα κεντρικά του συστήματος στο Μαρούσι δεν έκανε εφικτή την εξέταση της φάσης, κατοχυρώνοντας έτσι το γκολ κανονικά. Μάλιστα είχε ενημερώσει και τους ανθρώπους των δύο ομάδων ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα και γι’ αυτό υπήρξε η μικρή διακοπή των τεσσάρων λεπτών.
Με το γκολ που σημείωσε με το χέρι ο Πόνσε έγινε το 4-2 στο 79’ και έτσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έμεινε εκτός παιχνιδιού. Διαβολεμένη σύμπτωση. Χάλασε το VAR στο λεπτό που μπήκε το γκολ της ΑΕΚ με το χέρι. Και ο Μαλούτας γιατί δεν περίμενε μερικά λεπτά ακόμα να επανέλθει η εικόνα στο VAR για να γίνει ο έλεγχος της φάσης και μετά να συνέχιζε το παιχνίδι; Το VAR δεν λειτούργησε από το 79’ έως το 83’. Γιατί δεν περίμενε ένα λεπτό ακόμα για να δει τη φάση από τη στιγμή που υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον ΠΑΣ για χέρι; Ο κανονισμός μπορεί να λέει ότι μπορεί να συνεχίσει ο διαιτητής και χωρίς VAR, αλλά όταν υπάρχει αμφισβήτηση για την εγκυρότητα ενός καθοριστικού τέρματος, η λογική λέει ότι πρέπει να περιμένει ο ρέφερι.

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ