ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί ο Βίκος Φalcons

Την νεανική ομάδα των Σοφάδων αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή ο Βίκος Φalcons για τη 16η αγωνιστική της National League 1, παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Μπουρούσης» της Καρδίτσας, με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα.

Στόχος της ομάδας των Ιωαννίνων είναι να πάρει τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί στη ζώνη των πλέι οφ, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά της από τους Σοφάδες και τον ΝΕΟ Ληξουρίου, ο οποίος θα κάνει το ρεπό του. Στο παιχνίδι του α’ γύρου ο Βίκος είχε επικρατήσει με σκορ 86-76.

Στην Πάτρα το IBC, εντός ο ΑΓΣΙ

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για το IBC, που αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή για τη 15η αγωνιστική της National League 2. Ο αγώνας θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Αγυιάς, χωρίς την παρουσία θεατών, καθώς οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι. Στον α’ γύρο το IBC είχε ηττηθεί με 63-65 και θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς, καθώς «καίγεται» για βαθμούς.
Τον Ιόνιο Κέρκυρας υποδέχεται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, παιχνίδι που θα διεξαχθεί επίσης αύριο Κυριακή, στις 5 το απόγευμα.

Δύσκολες αποστολές για Μολοσσούς και ΠΑΣ

Δύσκολες αποστολές έχουν Μολοσσοί και ΠΑΣ Γιάννινα για τη 15η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι Μολοσσοί αντιμετωπίζουν στις 7 σήμερα το απόγευμα στην Πρέβεζα την πρωτοπόρο Νικόπολη, από την οποία είχαν ηττηθεί εύκολα στον α’ γύρο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον Λέοντα Μεσολογγίου, στις 2 το μεσημέρι σήμερα στο Νέο Κλειστό.
Στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, που αγωνίζονται οι ομάδες των Ιωαννίνων, δεν υπάρχουν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο.
Τέλος, για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με αμαξίδιο, το IBC θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Ο. Καβάλας, σήμερα Σάββατο, στις 7.30 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Θα ψάξει «διπλό» στην Κατερίνη το Ioannina WBC

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο διαδοχικές νίκες, το Ioannina WBC ταξιδεύει στην Κατερίνη, όπου αύριο Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό Αρχέλαο για τη 15η αγωνιστική της Α2 Γυναικών.
Θεωρητικά οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, ωστόσο η ομάδα των Ιωαννίνων έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη και θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της.
Στη μάχη της ανόδου στην Α2 Γυναικών ρίχνεται από την Κυριακή ο ΑΓΣΙ WBC, που αντιμετωπίζει στο Λεχαίο Κορινθίας την ομάδα της Ολυμπιάδας Άσσου. Στον όμιλο του ΑΓΣΙ είναι ακόμη οι ομάδες Σπαρτιατικός, ΚΑΟ Νέοι Έσπερος και Απόλλων ΠΑΣ Χαλκίδας, με τις οποίες θα δώσει διπλά παιχνίδια.