Απόψεις

Σχόλια: Πρώτο τραπέζι πίστα για τον Άδωνι στην πίτα της ΝΟΔΕ

Συνωστισμός αναμένεται στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και της Τοπικής Οργάνωσης Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας το ερχόμενο Σάββατο, στην οποία αναμένεται να δώσει το παρών ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Συνωστισμός αναμένεται στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και της Τοπικής Οργάνωσης Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας το ερχόμενο Σάββατο, στην οποία αναμένεται να δώσει το παρών ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης. Πέρα από την προοπτική εξουσίας, που είναι φυσικό να λειτουργεί ως μαγνήτης, είναι τόσοι οι επίδοξοι βουλευτές, που δε θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να γεμίσουν την αίθουσα (και μαζί και τα ταμεία των τοπικών οργανώσεων). Μόνο να προσέξουν τη χωροταξία, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν να είναι πρώτο τραπέζι πίστα και όχι στον… εξώστη.

Πάλι καλά

Είθισται στις εκδηλώσεις των υποψηφίων για την αυτοδιοίκηση να υπάρχει κάποιος, που τους προλογίζει. Τον ρόλο αυτό στην εκδήλωση παρουσίασης της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» ανέλαβε ο Κώστας Μπασιούκας, αλλά το πρόγραμμα περιελάμβανε και χαιρετισμούς. Έτσι, λοιπόν, χαιρέτησαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, που, αφού βρήκε βήμα, θεώρησε σκόπιμο να σχολιάσει από τη Συμφωνία των Πρεπών μέχρι τα επεισόδια έξω από τη Βουλή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη και ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσίρκας, ενώ αναγνώστηκαν και οι χαιρετισμοί των βουλευτών Χρήστου Μαντά και Γιάννη Στέφου, που απουσίαζαν λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων. Πάλι καλά, δηλαδή, που απουσίαζαν –και δεν έστειλαν επιστολές- οι άλλοι τρεις βουλευτές της Ηπείρου και δε θεωρήθηκε σκόπιμο να μιλήσουν ο πρύτανης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής και ο πρώην δήμαρχος, γιατί θα τους έβρισκαν τα μεσάνυχτα.

Σχετικά άρθρα

Εγκαίνια την Κυριακή στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πραμάντων

Οι μαθητές των ΕΠΑ.Λ. παρουσιάζουν τα έργα τους

Αλλαγή σκυτάλης με ευχαριστίες και διαβεβαιώσεις