Μετά τον Θεσπρωτό στη Θύελλα Κατσικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Λαδιάς
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Την απόκτηση του Μιχάλη Λαδιά ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικά

Την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Μιχάλη Λαδιά από τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικά.

Μάλιστα έκανε ντεμπούτο στον αγώνα μες τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας. Πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. γεννήθηκε στα Γιάννινα στις 15 Δεκεμβρίου 2003. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ομάδες Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, με 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 του Θεσπρωτού αλλά και στην επαγγελματική ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και ειδικότερα στα παιχνίδια με Αλμωπό Αριδαίας και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Σημαντικές εμπειρίες για έναν τόσο νέο ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση της Θύελλας Κατσικά: «Η διοίκηση της Θύελλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τερματοφύλακα Λαδιά Μιχαήλ ο οποίος εκανε και το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα μας στο κυριακάτικο παιχνίδι στο Κεραμίδι
Ο Μιχαήλ έχει αγωνιστεί στις υποδομές του Πας Γιάννινα και την περσινή χρόνια αποτελούσε μέλος της ομάδας του Θεσπρωτού.
Νεαρός, φιλόδοξος με όρεξη για δουλειά έρχεται και αυτός να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς στο Μιχαήλ».

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Επίσης από τη Θύελλα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του νεαρού μέσου Γιώργου Καμπούρη από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Θύελλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό μέσο Γιώργο καμπούρη. Ο Γιώργος έρχεται στην ομάδα μας από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας. Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ακαδημία Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας, ήταν μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ από τα τμήματα κ8 έως κ15 ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αλμωπό Αριδαίας(SL2). Ο Γιώργος παρόλο το νεαρό της ηλικίας του δείχνει όρεξη για δουλειά και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει με το πάθος του και την εργατικότητα του να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς».

Σχετικά άρθρα

Έχασε 2-0 στα Τρίκαλα και υποβιβάστηκε η Θύελλα Κατσικά

Καταιγίδα η Θύελλα Κατσικά 4-0 τον Βατανιακό Κατερίνης

Ευχές για καλή πορεία της Θύελλας στην κοπή της πίτας

Βαγγέλης Γυφτόπουλος