Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Διέρρηξε μονοκατοικίες και τροχόσπιτο με λεία χρυσαφικά

Ένας 33χρονος αλλοδαπός είναι ο δράστης διαδοχικών διαρρήξεων–κλοπών, που διαπράχθηκαν μέσα σε ένα βράδυ σε σπίτια και τροχόσπιτο στην περιοχή του Μύτικα Πρέβεζας, όπως προέκυψε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ο 33χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας και κατηγορείται ότι το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα διέρρηξε τέσσερις μονοκατοικίες και ένα τροχόσπιτο. Με εξαίρεση, βέβαια, την κλοπή χρυσαφικών από τη μία μονοκατοικία, στις άλλες περιπτώσεις έφυγε άπραγος, καθώς σε δύο μονοκατοικίες έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες και τράπηκε σε φυγή, ενώ στις άλλες περιπτώσεις ερεύνησε τους χώρους, χωρίς τελικά να κλέψει κάτι. Τα κλεμμένα χρυσαφικά βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι ο 33χρονος δράστης στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για απόπειρα κλοπής και απείθεια.

Σχετικά άρθρα

Μόνη λύση η μαζική εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Ένα «ταξίδι» στις γεύσεις του τόπου μας

«Άκρατο λαϊκισμό» χρεώνει ο Ι. Μήτσης στον Μ. Χρυσοστόμου