Posts

Ανέβαλαν την προβολή αλλά δεν το είπαν σε κανέναν!

«Πολιτισμός σημαίνει πάνω από όλα σεβασμός και δυστυχώς  ο Δήμος μας δε σέβεται τους δημότες του»

«Θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για  τη χθεσινή αναβολή της προβολής της όπερας για παιδιά και νέους «Ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς» της ΕΛΣ που θα γινόταν στην αίθουσα Β. Πυρσινέλλα του Πνευματικού Κέντρου. Για την αναβολή αυτή δεν ενημερώθηκε ο διαδικτυακός τόπος του Πνευματικού, δεν υπήρχε ανακοίνωση στην είσοδο, δεν ενημερώθηκε καν το δημοτικό ραδιόφωνο που συστεγάζεται με το Πνευματικό Κέντρο και ακόμα και ο θυρωρός του Πνευματικού δήλωσε άγνοια.

Πολιτισμός σημαίνει πάνω από όλα σεβασμός και δυστυχώς  ο Δήμος μας δε σέβεται τους δημότες του».

Δεν θα θέλαμε να προσθέσουμε τίποτα στην παραπάνω ολιγόλογη διαμαρτυρία  αναγνώστριας, της οποίας τα στοιχεία υπάρχουν στη διάθεση της εφημερίδας, μαζί με τα ονόματα άλλων δημοτών που καταγγέλλουν τα ίδια. Τα περιλαμβάνει όλα εκείνη.

Κατόπιν όλων αυτών, θελήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους υπεύθυνους του Πνευματικού Κέντρου, καθώς δεν είχαμε καμιά ενημέρωση ούτε ότι θα γίνει η εκδήλωση, μα ούτε και για τη ματαίωσή της. Από την Πέμπτη το απόγευμα προσπαθούσαμε να τηλεφωνήσουμε σε εργαζόμενους του Πνευματικού Κέντρου, τους αναζητήσαμε ακόμη και σε κινητά τους, αλλά στάθηκε αδύνατο να μιλήσουμε μαζί τους. Χθες το πρωί καταφέραμε να βρούμε κάποιους, οι οποίοι μας έστελναν από τον Άννα στον Καϊάφα, χωρίς τελικά να έχουμε μια απάντηση, για να ενημερώσουμε το αναγνωστικό κοινό, έστω και κατόπιν εορτής. Εξοργιστήκαμε. Τόση απαξίωση εκ μέρους των ανθρώπων του Πνευματικού Κέντρου και απέναντι στην εφημερίδα, δεν την περιμέναμε. Και τότε ήρθαμε στη θέση των  τόσων πολιτών, που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το δήμο και δεν τα καταφέρουν.

Σχετικά άρθρα

Εργοτάξιο σε πλήρη ανάπτυξη το Πνευματικό Κέντρο

Μπαράζ καταγγελιών για υποβάθμιση των δομών του Πνευματικού Κέντρου

Από 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές με «ελαχιστότατη» αύξηση