ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ευτυχισμένα 140» στις Κυριακές στο Πανί

Την ταινία «Ευτυχισμένα 140», (Felices 140, Ισπανία, 2014, 98΄), σε σκηνοθεσία Γκράθια Κερεχέτα, θα προβάλει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών «Κυριακές στο πανί», που παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο.

Η Έλια κλείνει τα 40 και, για να το γιορτάσει, συγκεντρώνει φίλους και συγγενείς σ’ ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι, όπου τους ανακοινώνει πως έχει κερδίσει 140 εκ. στο ΛΟΤΤΟ. Από εκείνη τη στιγμή, η ατμόσφαιρα βαραίνει κι ενώ στην αρχή φαινόταν πως όλοι ήταν χαρούμενοι, αρχίζουν τους τσακωμούς και τις δολοπλοκίες με στόχο να πάρουν τα λεφτά της τυχερής.
Πρωταγωνιστούν οι Μαριμπέλ Βερντού, Αντόνιο ντε λα Τόρρε, Εντουάρ Φερνάντεθ, Νόρα Νάβας, Μαριάν Άλβαρεθ, Άλεξ Ο’Ντόχερτι, Πάουλα Κάνθιο, Μάρκος Ρουίθ, Χινές Γκαρθία Μιγιάν.
Η προβολή θα γίνει Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

«Ξέρω ποια είσαι» στις Κυριακές στο πανί

«Μάτα Χάρι» στις Κυριακές στο Πανί

«Καλώς ορίσατε, κύριε Μάρσαλ» στις Κυριακές στο Πανί