ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Πάλι Καλά» και «Black Birthday» για 2+2 παραστάσεις

Δυναμικά επιστρέφει στη θεατρική δράση η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου «Σύνθεση», με δύο έργα που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Το κοινωνικό δράμα του Βασίλη Κατσικονούρη «Πάλι Καλά» και η ξέφρενη μαύρη κωμωδία του Κώστα Σταύρου «Black Birthday», αμφότερα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου, μετά τα συνεχόμενα sold-out της περυσινής σαιζόν επιστρέφουν, για να κλείσουν τον κύκλο τους και για δύο τελευταίες παραστάσεις το καθένα.
Στους κεντρικούς ρόλους του «Πάλι καλά» η Έλλη Κατσάνου (Βραβείο 1ου γυναικείου Ρόλου – Φεστιβάλ Μονεμβασιάς 2023) και ο Κώστας Βενέτης (Έπαινος ερμηνείας ανδρικού μονολόγου – Φεστιβάλ Μονεμβασιάς 2023).
Στο «Black Birthday» πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Χουλιάρας και Δημήτρης Κατσάνος. Οι συντελεστές υπόσχονται δύο θεατρικά διήμερα γεμάτα γέλιο και συγκίνηση!
Το έργο «Black Birthday» θα ανέβει για δύο παραστάσεις τη Δευτέρα 23 και 30 Οκτωβρίου και το «Πάλι Καλά», επίσης για δύο παραστάσεις την Τρίτη 24 και 31 Οκτωβρίου, στο Καμπέρειο Θέατρο, στις 9.15 το βράδυ. Είσοδος 9 ευρώ και μειωμένο 7 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6947691698.

Σχετικά άρθρα

Η «Σύνθεση» φέρνει τον Eugenio Barba στα Γιάννενα

Τρία βραβεία για το «Black Birthday» στο Φεστιβάλ Καρδίτσας

Αποστόλης Τζελέτας

«Η Μητέρα του σκύλου» από τη «Σύνθεση»