Πολιτισμός

Η έντεχνη σκηνή «παρελάζει» στο Stage

Ορισμένους από τους καλύτερους έλληνες τραγουδιστές της έντεχνης σκηνής θα φιλοξενήσει το Stage Ioannina τον Φεβρουάριο.

Η αρχή γίνεται με τη Ματούλα Ζαμάνη αύριο Παρασκευή, σε ένα πρόγραμμα που είναι από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού χειμώνα. Η Ματούλα ή Μάτα θα παίξει κομμάτια, που έχει χαρακτηρίσει με τη φωνή της, τραγούδια δικά της, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, άλλων δημιουργών, αλλά και «λαϊκοδημοτικά», όπως η ίδια λέει. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωριστή θέση θα έχει o καινούργιος δίσκος, η «Νuka», η καρδιά δηλαδή, με δέκα νέα τραγούδια, «χωρίς ταμπέλα αλλά με προορισμό».
Θα ακολουθήσουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο Ορφέας Περίδης με τη Λιζέτα Καλημέρη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στα Γιάννενα τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «Εν Φλύα». Φυσικά, μαζί τους φέρνουν τα πιο γνωστά δικά τους ή αγαπημένα τους κομμάτια.
Με τη μουσική παράσταση «Φύλο ανδρικό» επιστρέφει στο Stage η Γιώτα Νέγκα, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, καθώς, για δεύτερη σεζόν, η εξαιρετική ερμηνεύτρια καταπιάνεται και πάλι με τους άνδρες τραγουδιστές, αλλά με τη δική της προσέγγιση.
Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 10.30 το βράδυ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), καθώς και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση λειτουργεί και ο εξώστης.

Σχετικά άρθρα

Ακυρώνεται η συναυλία του Ορφέα Περίδη

Πανσέληνος με Ορφέα Περίδη στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης

Από Χαρούλη και Περίδη μέχρι Μήδεια και… πικ νικ στο 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης