ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ματούλα Ζαμάνη ξανά στο Stage – Κλήρωση προσκλήσεων

Η Ματούλα Ζαμάνη έρχεται στα Γιάννενα την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου για να ανέβει ξανά στη σκηνή του Stage, σε ένα πρόγραμμα που είναι από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού χειμώνα.

Η Ματούλα ή Μάτα έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τη Μάρθα Φριτζήλα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, την Ορχήστρα του Δρόμου, τους Burger Project, τη Γιώτα Νέγκα κ.ά.

Επίσης, ως γνωστόν, η Ματούλα δε μασάει τα λόγια της ούτε τα τραγούδια της. Θα παίξει κομμάτια, που έχει χαρακτηρίσει με τη φωνή της, τραγούδια δικά της, του Θανάση, άλλων δημιουργών, αλλά και «λαϊκοδημοτικά», όπως η ίδια λέει. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωριστή θέση θα έχει o καινούργιος δίσκος, η «Νuka», η καρδιά δηλαδή, με δέκα νέα τραγούδια, «χωρίς ταμπέλα αλλά με προορισμό».

Μαζί της θα είναι ο Μένιος Γούναρης στα πλήκτρα και το synthbass, ο Θάνος Καζαντζής στα τύμπανα και τα pads, ο Γιάννης Κονταρατος στο βιολί και ο Κώστας Νικολόπουλος στις κιθάρες, το bass και τα tapes.

Ώρα έναρξης 22:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), καθώς και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva. Επίσης, διατίθενται early bird 50 εισιτήρια στην τιμή των 8 ευρώ, μέσω viva.gr.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live της Ματούλας Ζαμάνη. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Ματούλα Ζαμάνη» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Ματούλα Ζαμάνη στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ

Stage Ioannina- Αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου

Και μετά τις τζαμάλες… Στανίση