ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Με ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης

Να ανταμώσουμε στο Θέατρο Φρόντζου για να τραγουδήσουμε δυνατά, να χορέψουμε, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε μας καλούν ο Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, μετά τις 9 το βράδυ.

Μια βραδιά με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, παλιά και νεότερα, φρέσκιες ενορχηστρώσεις, ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης. Μαζί του οι μουσικοί Λευτέρης Ανδριώτης στη λύρα, Βασίλης Μπαχαρίδης στα κρουστά, Θανάσης Dzingovic στην ηλεκτρική κιθάρα, Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα και Κώστας Φόρτσας στα πνευστά.
Γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση από το Ticketsioannina στην κεντρική πλατεία και ηλεκτρονικά από το www.ticketservices.gr. Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 το απόγευμα.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Χαρούλη» στο θέμα του mail, μέχρι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Τον Σεπτέμβριο ο Γιάννης Χαρούλης στα Γιάννενα

Με ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης

Και… φθινοπωρινός Γ. Χαρούλης