ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Οι ομορφιές της Κόνιτσας» θα ταξιδέψουν στην Ήπειρο

Το ταξίδι της σε άλλες περιοχές των Ιωαννίνων και της Ηπείρου ξεκινά η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Οι ομορφιές της Κόνιτσας», που διοργάνωσε, στο ισόγειο του Δημαρχείου Κόνιτσας, με την υποστήριξη της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης - Ε.Ψ.Ε.Π., ο ερασιτέχνης φωτογράφος, ένοικος στο Οικοτροφείο «ΝΟΣΤΟΣ» της Ε.Ψ.Ε.Π. στην Κόνιτσα Σπύρος Κολοκύθας.

Η έκθεση φωτογραφίας διήρκησε από 14 έως 21 Ιουλίου, και προσέλκυσε τόσο τους κατοίκους – δημότες του Δήμου Κόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής, όσο και εργαζόμενους και ωφελούμενους λοιπών μονάδων ψυχικής υγείας του Νομού Ιωαννίνων, οι οποίοι ξεναγήθηκαν, συνομίλησαν και ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον κ. Κολοκύθα για τη θεματική της έκθεσης, εκφράζοντας το θαυμασμό και την ικανοποίηση από την συγκλονιστική εμπειρία τους.

Ο κ. Κολοκύθας, η Ε.Ψ.Ε.Π, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος και η Πολυκλαδική Θεραπευτική Ομάδα (Π.Θ.Ο.) του Οικοτροφείου «ΝΟΣΤΟΣ», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν, δημόσια, τον Δήμο Κόνιτσας Ιωαννίνων και προσωπικά τον Δήμαρχο Νικόλαο Εξάρχου για τη συνεργασία, τη φιλοξενία και τη διαρκή συνδρομή και οργανωτική υποστήριξη στη διοργάνωση και επιτυχή υλοποίηση της έκθεσης φωτογραφίας, τον φωτογράφο Παναγιώτη Τσιγκούλη, για την εξαιρετική εθελοντική συνεργασία του, αλλά και όλους όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση φωτογραφίας, αλληλεπιδρώντας με τον διοργανωτή της.

 

Σχετικά άρθρα

«Αθλητισμός και αδερφοσύνη» στο Photometria Photography Center

Έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Σωτηρόπουλου στο PPC

Τα Γιάννενα μέσα από τον φακό του Πέτρου Ζωνίδη