ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Τελευταίες παραστάσεις για το «Θείο βρέφος»

Δύο τελευταίες παραστάσεις της ξεκαρδιστικής περιπέτειας «Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» του Γιάννη Καλαβριανού σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τσικνιά, θα δοθούν την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου, στην αυλή του Arte Povera, μέσα στο Κάστρο των Ιωαννίνων.

Λίγα λόγια για το έργο: Βηθλεέμ. Έτος Μηδέν. Σε μια σπηλιά γεννιέται το Θείο Βρέφος! Σε μια παραδιπλανή σπηλιά γεννιέται ο μικρός Αντώνης. Κι από κει ξεκινούν τα μπερδέματα… Ο Αντωνάκης πιστεύει πως είναι το Θείο Βρέφος και μάταια οι μάγοι με τα δώρα, οι γονείς του, μα πάνω απ’ όλα ο φύλακας Άγγελος του, προσπαθούν να του αλλάξουν μυαλά. Να του αποδείξουν πως ένα είναι το Θείο Βρέφος κι όχι εκείνος! Ο Αντώνης όμως δεν το βάζει κάτω! Μεγαλώνοντας αντιγράφει τη δράση του Χριστού, προσπαθεί να διδάξει, να βρει μαθητές να κάνει θαύματα, μπλέκοντας ολοένα και σε περισσότερες περιπέτειες!

Ερμηνεύουν οι Δωρίτα Γούντζα, Άννα Παπανικολάου, Απόστολος Τζίμας και Παναγιώτης Χονδροματίδης. Η Αθηνά Τσικνιά, εκτός από τη σκηνοθεσία, επιμελήθηκε τα σκηνικά, τα κοστούμια και τη μουσική.
Οι παραστάσεις έχουν ώρα έναρξης 9.15 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ. Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974865401. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Σχετικά άρθρα

«Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina

Ηπειρωτικός Αγών

«Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina

«Εγώ είμαι το θείο βρέφος» και εκτός των τειχών