ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina

Την ξεκαρδιστική περιπέτεια «Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» του Γιάννη Καλαβριανού, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τσικνιά, ανεβάζει ξανά το Θέατρο Actina, ύστερα από την επιτυχία της καλοκαιρινής σαιζόν, με μια αλλαγή στη διανομή των ρόλων.

Παραστάσεις θα δίνονται Θέατρο Actina (Άννης Κομνηνής 8) κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 8 το βράδυ για όλο τον Νοέμβριο, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο: Βηθλεέμ. Έτος Μηδέν. Σε μια σπηλιά γεννιέται το Θείο Βρέφος! Σε μια παραδιπλανή σπηλιά γεννιέται ο μικρός Αντώνης. Κι από κει ξεκινούν τα μπερδέματα… Ο Αντωνάκης πιστεύει πως είναι το Θείο Βρέφος και μάταια οι μάγοι με τα δώρα, οι γονείς του, μα πάνω απ’ όλα ο φύλακας Άγγελος του, προσπαθούν να του αλλάξουν μυαλά. Να του αποδείξουν πως ένα είναι το Θείο Βρέφος κι όχι εκείνος! Ο Αντώνης όμως δεν το βάζει κάτω! Μεγαλώνοντας αντιγράφει τη δράση του Χριστού, προσπαθεί να διδάξει, να βρει μαθητές να κάνει θαύματα, μπλέκοντας ολοένα και σε περισσότερες περιπέτειες!

Ερμηνεύουν οι  Άννα Παπανικολάου, Απόστολος Τζίμας, Αθηνά Τσικνιά και Παναγιώτης Χονδροματίδης. Η Αθηνά Τσικνιά επιμελήθηκε, επίσης, τα σκηνικά, τα κοστούμια και τη μουσική. Κατασκευή κούνιας Παυτίνος Ζαχαρίας. Οι φωτογραφίες και η αφίσα είναι της Μαριλένας Γκόνη. Ηχογραφήσεις Studio 203 Παναγιώτης Γκόης. Εκτυπώσεις Άκης Κόλλιας.

Διάρκεια: 75′. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και 8 ευρώ το μειωμένο (ΑμεΑ, φοιτητικά, άνω των 65). Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6974865401 ή η ηλεκτρονική αγορά μέσω more.com.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λυγμός των σκυλιών» σε πανελλήνια πρώτη από το Θέατρο Actina

«Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina

Ηπειρωτικός Αγών

«Εγώ είμαι το θείο βρέφος» και εκτός των τειχών