ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Οι ομορφιές της Κόνιτσας» από τον Σπύρο Κολοκυθά

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Οι ομορφιές της Κόνιτσας» διοργανώνει ο ερασιτέχνης φωτογράφος, ένοικος του Οικοτροφείου «Νόστος» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης - Ε.Ψ.Ε.Π. Σπύρος Κολοκύθας, με την υποστήριξη του επιστημονικού υπευθύνου και της Πολυκλαδικής Θεραπευτικής Ομάδας της δομής, στο ισόγειο του Δημαρχείου Κόνιτσας.

Ο κ. Κολοκύθας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια ερασιτεχνικά με την φωτογραφία, χόμπι που αδιαλείπτως καλλιεργεί και τα τελευταία χρόνια που διαμένει στην Κόνιτσα, αποτυπώνοντας φυσικά τοπία και δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής, υλικό που αποτελεί τη βάση και της συγκεκριμένης έκθεσης φωτογραφίας.
Η Ε.Ψ.Ε.Π. υποστηρίζει και προωθεί παρόμοιες δράσεις, με τις οποίες προάγεται η ψυχική υγεία μέσα από την ενασχόληση με την τέχνη και τον πολιτισμό, ενώ, ταυτόχρονα, ευαισθητοποιείται η κοινωνία και καλλιεργείται η θετική στάση για την κοινωνική ενσωμάτωση των μελών της.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, και θα λειτουργήσει έως και τις 21 Ιουλίου. Θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση φωτογραφίας παρέχονται στο Οικοτροφείο «Νόστος» της Ε.Ψ.Ε.Π. (Αβέρωφ 41α, Κόνιτσα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2655029320).

Σχετικά άρθρα

«Αθλητισμός και αδερφοσύνη» στο Photometria Photography Center

Έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Σωτηρόπουλου στο PPC

Τα Γιάννενα μέσα από τον φακό του Πέτρου Ζωνίδη