ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ήταν μια φορά… “μια φορά”» στο Θέατρο Κύκλος

Τη θεατρική παράσταση «Ήταν μια φορά… “μια φορά”» παρουσιάζει το Θέατρο «Κύκλος» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 21 Απριλίου έως 7 Μαΐου.

«Οι άνθρωποι ανέκαθεν αγαπούν να ακούν ιστορίες. Ιστορίες που μιλούν για τη ζωή, την αλήθεια, τα όνειρα, την αγάπη. Ιστορίες που στέκουν ως οδηγοί και καθορίζουν τον τρόπο που βλέπουμε την πραγματικότητα. Μια τέτοια αναζήτηση μας οδήγησε στον ευρηματικό Χόρχε Μπουκάι και τον μοναδικό του τρόπο να συμπεριλαμβάνει όλη τη σοφία σε λίγες μόνο λέξεις. Η σύγχρονη σκηνοθετική οπτική της παράστασης, βασισμένη σε σκληρά υλικά και ανθρώπους του σήμερα και η ζωντανή μουσική επένδυση με ήχους από κάθε γωνιά της γης , συνθέτουν ένα οπτικοακουστικό περιβάλλον που οδηγεί σε μια εξερεύνηση του εαυτού και του κόσμου», αναφέρεται σε σημείωμα για την παράσταση.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Χριστακόπουλος, τη θεατρική προσαρμογή έκανε η Μίνα Παππά, οι οποίοι μοιράζονται τη σκηνή με την Άννα Μπούντνιοκ. Σκηνογραφία – ενδυματολογία Γιάννης Κράβαρης, μουσική σύνθεση και μουσικός επί σκηνής Τερέζα Παπακώστα, φωτισμοί Γιάννης Παπαγεωργίου, σχεδιασμός αφίσας Δημήτρης Γερούκαλης.
Διάρκεια παράστασης 70 λεπτά. Τιμές εισιτηρίων 12 ευρώ και 10 ευρώ (μειωμένο). Τηλέφωνο κρατήσεων 6979139705.

Σχετικά άρθρα

«Ησυχία των ζωντανών νεκρών» στο Θέατρο Κύκλος

«Κουρδισμένοι», ένα σύγχρονο παραμύθι για παιδιά και ενήλικες

Με το έργο «Οι Ηλίθιοι» γιορτάζει το Θέατρο Κύκλος