ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Τελευταία παράσταση για τη «Μαύρη Σαύρα»

Την τελευταία παράσταση του έργου «Μαύρη Σαύρα» της Χάρις Μέγα, σε σκηνοθεσία της Γιολάντας Καπέρδα, ανεβάζει η παιδική σκηνή της Θεατρικής Συμπαιγνίας, στη «Σκηνή 125» (εντός ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι.), αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί.

Η βασική θεματική του έργου είναι το περιβάλλον και η καταστροφή που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος στον πλανήτη, και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση των μικρών θεατών μέσα από εικόνες φαντασίας και πολύ χιούμορ! Μέσα από τις μεταμφιέσεις των ηθοποιών, τη διάδραση μαζί τους και τα video projection, θα κάνουν, μαζί με την Περσεφόνη, την κεντρική ηρωίδα του έργου, ένα ταξίδι αναζήτησης και περιπέτειας για να συναντήσουν τη Μαύρη Σαύρα και να μάθουν το μυστικό της …
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι Στέλλα Κατσαρού, Γιάννης Κοντός, Κατερίνα Βασιλείου, Γιολάντα Καπέρδα. Σκηνογράφος Χρήστος Κόλλιας, ενδυματολόγος Αγγελική – Βασιλική Σιδέρη και Ελένη Ζωγράφου, video projection Κωστής Εμμανουηλίδης.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 75 λεπτά και η τιμή των εισιτηρίων 10 ευρώ και 8 ευρώ στην προπώληση και το μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, παιδιά κάτω των 12 ετών, ΑμεΑ & άνω των 65 ετών). Τηλέφωνα κρατήσεων 2651037676, 2651312830 και 6944503266
Προπώληση εισιτηρίων στο Καφέ – μπαρ «Σκάλα», στο βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, στη Θεατρική Συμπαιγνία και ηλεκτρονικά www.viva.gr/tickets/theater/mauri-saura.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει η «Μαύρη Σαύρα» στη «Σκηνή 125»

«Μαύρη Σαύρα» και τον Ιανουάριο

«Μαύρη Σαύρα» και την ημέρα των Χριστουγέννων