ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ροκσταριλίκια» με τους Θ. Αδαμάκο και Χρ. Πέτρου (κλήρωση πρόσκλησης)

Την double bill παράσταση τους, με τίτλο «Ροκσταριλίκια», παρουσιάζουν ο Θοδωρής Αδαμάκος και ο Χρήστος Πέτρου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο Θυμωμένο Πορτραίτο (Καποδιστρίου 20).

« Ένα 75λέπτο ανεξέλεγκτης κωμωδίας για όλες τις σκατοδουλειές που αναγκαστήκατε να κάνετε, όλους τους βλάκες καθηγητές που έπρεπε να ακούτε, βρισιές, σεξ και βία. Μια παράσταση που δε σέβεται κανέναν», αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.
Ο Θοδωρής Αδαμάκος ξεκίνησε την κωμωδία μέσω των open mics στην Αθήνα το 2018 και έκτοτε έχει παίξει σε παραστάσεις από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ως opening act δίπλα κωμικούς, όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, ο Στέλιος Ανατολίτης, ο Σπήλιος Φλώρος και άλλοι. Το στυλ κωμωδίας του είναι ορμητικό (αλλά δυστυχώς βρίζει πολύ, όπως λέει η μαμά του). Έχει εμφανιστεί σε μπαρ,καφέ, φεστιβάλ, θέατρα,μουσικές σκηνές και σκηνές κάμπινγκ.
Ο Χρήστος Πέτρου ξεκίνησε επίσης από τα open mics της Αθήνας, το 2018, και γρήγορα μάζεψε πολύ υλικό και κατάφερε να ξεχωρίσει ως νέος κωμικός. Έχει πολύ δυνατή παρουσία στο Youtube, καθώς εδώ και πάνω από έναν χρόνο παρουσιάζει την κωμική εκπομπή «No Subjec» στο κανάλι του, όπου έχει πάνω από 5.000 συνδρομητές αλλά και στο Tik Tok με πάνω από 70.000 followers.
Είσοδος: 8 ευρώ. Εισιτήρια στο viva.gr. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6946801431.

Κλήρωση πρόσκλησης
O Η.Α. και το Θυμωμένο Πορτραίτο κληρώνουν μία διπλή πρόσκληση για τη stand up comedy «Ροκσταριλίκια». Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Ροκσταριλίκια» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

«Ήρθε η ώρα του Καραμανλή (Χωρίς Μέσον)» στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ένα πρωτότυπο stand-up comedy με ζώδια και πολλή μουσική