ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Συνέχεια παραστάσεων για το «Πάλι Καλά» (κλήρωση προσκλήσεων)

Συνεχίζονται τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο θέατρο «Κύκλος» (Αραβαντινού 14), οι παραστάσεις του έργου «Πάλι Καλά», της νέας παραγωγής της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου Σύνθεση.

Χαμένες ελπίδες, ανεκπλήρωτα όνειρα και ανθρώπινες ματαιώσεις σε ένα διαρκές κωμικοτραγικό παιγνίδι όπου το γέλιο και η συγκίνηση είναι σε τέλεια ισορροπία.
Ο Βασίλης Κατσικονούρης, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς, σκιαγραφεί ένα χιουμοριστικό και ταυτόχρονα τρυφερό ψυχογράφημα δύο μοναχικών ανθρώπων. Οι ήρωες του «Πάλι Καλά», φιγούρες οικείες και βαθιά ανθρώπινες, μιλούν στη γλώσσα του θεατή αλλά κυρίως μιλούν στην καρδιά του, γιατί είναι άνθρωποι ανεπιτήδευτοι και λένε σοφά πράγματα με τρόπο απλό, ειλικρινή και άμεσο. Έχουν ενέργεια και ορμή καταιγιστική, αντιμετωπίζουν τη ζωή με αξιοπρέπεια και μεγαλοσύνη κι ας έχει αυτή άλλα σχέδια γι’ αυτούς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κώστας Βενέτης και Έλλη Κατσάνου.
Η σκηνοθεσία της παράστασης και η μουσική επιμέλεια είναι του Δημήτρη Κατσάνου. Το «Πάλι Καλά» θα παίζεται όλο το Δεκέμβριο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 9 το βράδυ. Η παράσταση δε συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Εισιτήρια προπωλούνται στο ξενοδοχείο Ερμής (Σίνα 2) και κοστίζουν 8 ευρώ (κανονικό) και 6 ευρώ το μειωμένο (άνω των 65, ΑμεΑ, ανεργοι, φοιτητές, μαθητές). Τηλέφωνο κρατήσεων 6947691698.

Κλήρωση προσκλήσεων

Ο Ηπειρωτικός Αγών κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τις παραστάσεις της επόμενης και της μεθεπόμενης εβδομάδας (12-13/12 και 19-20/12). Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση, στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε στο θέμα του mail «για Πάλι καλά» και τη μέρα που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε την παράσταση, μέχρι τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Η «Σύνθεση» φέρνει τον Eugenio Barba στα Γιάννενα

Τρία βραβεία για το «Black Birthday» στο Φεστιβάλ Καρδίτσας

Αποστόλης Τζελέτας

«Η Μητέρα του σκύλου» από τη «Σύνθεση»