Πολιτισμός

«Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» κάνουν ποδαρικό

Η δημοφιλής παράσταση του Τηλέμαχου Τσαρδάκα «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» κάνει ποδαρικό για το 2019 στο θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14)

Μετά από απανωτά sold out στη σκηνή του «Άλφα. Ιδέα» στην Αθήνα και σ’ άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, η παράσταση με πρωταγωνιστές τη Λίλα Μπακλέση και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, οι οποίοι υπογράφουν και τη σκηνοθεσία, θα παρουσιαστεί στα Γιάννενα αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, στις 9 το βράδυ.
Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, μεγαλώνουν, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».
Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες, όμως, ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.
Η ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία. Είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Είναι η συνάντηση που χρωστούσε ο Νικολής στην Μένια και η Μένια στον Νικολή! Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ) και 15 ευρώ το κανονικό. Προπώληση εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις γίνεται στο ταμείο του Θεάτρου Έκφραση και στο Sherlock coffeemaker (Αραβαντινού 14). Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 2651554505 και 6907500710.

Σχετικά άρθρα

Θέατρο Έκφραση- Υποδέχεται και πάλι τους σπουδαστές του

Ηπειρωτικός Αγών

Σεμινάριο υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή

Πέφτει η αυλαία για τον «Ρομπέν των Δασών»