ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Πινόκιο» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας,

Την παιδική παράσταση «Πινόκιο» του Carlo Collodi θα παρουσιάσει στα Γιάννενα το Μικρό Θέατρο Λάρισας, την Τρίτη 30 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι.
Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες «προκλήσεις» που συναντά στον δρόμο του, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.
Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πούλη και παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ιωάννα Δαρμή, Νίκος Παπαγιάννης, Μαρίνα Μπασέτα και Άννα Μωραΐτου.
Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας. Διάρκεια 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (από 2 ετών & άνω). Προπώληση από το Tickets Ioannina, το βιβλιοπωλείο Πρόκος και το ηλεκτρονικά από το viva.gr.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Πινόκιο». Στέλνετε e-mail στο eisitirio @agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Πινόκιο» στο θέμα του mail, μέχρι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών