ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης

Μια συναυλία με τη Μαρίνα Σάττι στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης οργανώνει το Preveza Jazz Festival για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του.

Η πολυσχιδής τραγουδοποιός υπόσχεται μία ξεχωριστή και συναρπαστική μουσική εμπειρία το Σάββατο 13 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, με τη βραδιά να ανοίγει ο Telis Dimitrakopoulos με το One SAX One MAN | The exotic thing.
Τέσσερα χρόνια μετά τη σαρωτική επιτυχία της «Μάντισσας», λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής για άλλη μια φορά με τα νέα της τραγούδια «Πάλι» και «Πόνος Κρυφός» και αμέσως μετά με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ «YENNA», που έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει στις θερινές μουσικές σκηνές της χώρας και παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.
Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Γκάιντα και beats. Νταούλια και 808. Μια γιορτή -με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς- όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ στην προπώληση και 18 ευρώ στο ταμείο, ενώ υπάρχει και μειωμένο εισιτήριο για φοιτητές, μαθητές, ΑμεΑ, άνεργους ΟΑΕΔ στα 12 ευρώ (στην είσοδο θα γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών).
Προπώληση εισιτηρίων στο μπαρ Diem (Β. Μπάλκου & Ελ. Βενιζέλου, παραλία Πρέβεζας), στο «Μποτίλια στο πέλαγο» Art Cafe (Θεοφάνους 8), στο βιβλιοπωλείο Κύκλος (Πολυτεχνείου 75 & Παλαμά) και στο κατάστημα «Το χάρτινο (Λεωφ. Ειρήνης 81) καθώς και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr.

 

Σχετικά άρθρα

Αναβάλλεται το live της Μαρίνας Σάττι στα Γιάννενα

Μαρίνα Σάττι με ένα εντυπωσιακό μουσικό σόου στα Γιάννενα

Κάτι πολύ μεγάλο γίνεται στα Γιάννενα

Γεωργία Χαλάτση