ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Cine-σθηματικές βραδιές από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Οι Cine-σθηματικές βραδιές επιστρέφουν με θερινές προβολές κινηματογραφικών ταινιών σε Γιάννενα, Ελεούσα, Κόνιτσα και Κομπότι Άρτας.

Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, δύο χρόνια μετά την πρώτη επιτυχημένη σειρά θερινών προβολών, θα υλοποιήσει ξανά αυτό το καλοκαίρι τη συγκεκριμένη δράση και σας προσκαλεί όλους στο δικό του θερινό σινεμά, που θα χρωματίσει τις καλοκαιρινές μας βραδιές.
Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα με την προβολή της ταινίας «The Grand Budapest Hotel». Θα ακολουθήσουν οι προβολές της ταινίας «Coco» την Πέμπτη 30 Ιουνίου στον Πλάτανο και την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Κομπότι, της ταινίας «Xenia» την Τετάρτη 17 Αυγούστου στην Κόνιτσα και την Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Ελεούσα, ενώ η αυλαία θα πέσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου με την προβολή της ταινίας «Going in Style» στην αυλή του ΚΕΘΕΑ (Κοραή 11). Όλες οι προβολές έχουν ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος ευχαριστεί για τη συνεργασία τους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας, Κόνιτσας, Νικολάου Σκουφά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Πλάτανος», το ΔΗΠΕΘΕ και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Σχετικά άρθρα

Μετά τη μελισσοκομία… τα αρωματικά φυτά

Άφησαν πίσω την εξάρτηση

Σταθερό σημείο αιμοδοσίας: Έγινε πράξη ένα αίτημα ετών

Αποστόλης Τζελέτας