ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Με το «Χάπι» του στο Θέατρο «Κύκλος» ο Στέλιος Ανατολίτης

Τη δεύτερο σόλο παράσταση του Στέλιου Ανατολίτη, με τίτλο «Χάπι», θα φιλοξενήσει το Θέατρο «Κύκλος» (Αραβαντινού 14) την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ.

Η stand up comedy παράσταση, μετά από μια sold out σεζόν στην Αθήνα, αψηφά τον Sars-Cov-2 καθώς εμβολιάζεται, φοράει μάσκα, κρατάει αποστάσεις και οπλίζεται με υπομονή και χιούμορ για δεύτερη χρονιά.
«Μια παράσταση για τα παραπάνω κιλά, την επιστήμη, την κατάθλιψη, τα ψυχοφάρμακα και γενικά όλα τα θέματα που θα έπρεπε να συζητάει με ψυχολόγο. Που το κάνει κι αυτό, αλλά γιατί να μην το κάνει και δημόσια; Το “Χάπι” είναι μια παράσταση πιο σκοτεινή από τις «Μάχες με Νεράιδες» και ο Στέλιος πατάει πάνω σε προσωπικά βιώματα και περιστατικά για να βγάλει από μέσα του οτιδήποτε του φαίνεται παράλογο και καταπιεστικό. Επίσης, είναι υπερβολικά πολύ αστεία και δεν ξέρουμε αν θα αντέξετε. (εντάξει, γράφουμε και μια υπερβολή για να μπορέσει να πουλήσει κανένα εισιτήριο και να μας πληρώσει) και δεν πρέπει να την χάσει κανένας γιατί έχουμε και νοίκια να πληρώσουμε, ειδικά τώρα με την πανδημία. Μην έρθετε άρρωστοι, δεν έχει χάπια στο ταμείο», αναφέρεται σε κείμενο για την παράσταση.
Γενική είσοδος 10 ευρώ. Εισιτήρια στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου.

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

«Ησυχία των ζωντανών νεκρών» στο Θέατρο Κύκλος

«Κουρδισμένοι», ένα σύγχρονο παραμύθι για παιδιά και ενήλικες