Πολιτισμός

Κερδίστε δύο προσκλήσεις για τον «Caveman»!

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και ο «Caveman» ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση (Αραβαντινού 14) για ένα ακόμη διήμερο παραστάσεων, με ώρα έναρξης τις 9.15 το βράδυ.

Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Χρήστου, με αφορμή τον καυγά με τη γυναίκα του Μαίρη και την έξωσή του από το σπίτι, αφηγείται το «δράμα», που περνάει ο ίδιος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας, επιχειρώντας παράλληλα να απαντήσει σε ορισμένα διαχρονικά ερωτήματα σχετικά με τα δύο φύλα και την αιώνια «πάλη» ανάμεσά τους.

Απώτερος σκοπός του κεντρικού ήρωα της θρυλικής κωμωδίας του Rob Becker, με τα εκατομμύρια των θεατών σ’ όλο τον κόσμο, είναι να κεντρίσει τους θεατές, να τους προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση.

Ο «Caveman» αποτελεί συμπαραγωγή του Θεάτρου Έκφραση με το «Mogul Theater» και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά. Η διασκευή είναι της Αναστασίας Παπαστάθη, η μουσική του Σπύρου Γραμμένου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιάννη Κράβαρη, ρόλο βοηθού σκηνοθέτη έχει η Μάρια Φλωράτου, το βίντεο επιμελήθηκε ο Κωστής Εμμανουηλίδης και τα γραφιστικά και την αφίσα ο Αντώνης Χρήστου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2651554505 και 6907500710.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του «Caveman». Στέλνετε e-mail με τα στοιχεία σας στο eisitirio@agon.gr, γράφετε «για Caveman» στο θέμα του mail και δηλώνετε αν θέλετε να παρακολουθήσετε την παράσταση του Σαββάτου ή της Κυριακής, μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Παπάγια Μάντολες» για ένα extra δείπνο!

Ηπειρωτικός Αγών

«Παπάγια Μάντολες» για τρίτη… γαστρονομική βραδιά

Ηπειρωτικός Αγών

Τα «Παπάγια Μάντολες» συνεχίζουν να σερβίρονται στο Route 66