ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Οι Fly Theatre με το «Toku» στο Καμπέρειο θέατρο

Με τη νέα πολυμεσική τους δημιουργία «Toku» επιστρέφουν στα Γιάννενα οι Fly Theatre, η ομάδα που μας χάρισε τη θεατρική μαγεία… της «Frida κι Άλλο» και τη συγκινητική αλήθεια της «Αγγελικής».

Με αφορμή την πρόσφατη πανδημία της covid-19, ο Toku έρχεται σαν παιχνίδι από το παρελθόν μ’ ένα σώμα επικίνδυνο, που συνομιλεί με το δικό μας παρόν στο σουρεαλιστικό παιχνίδι της ζωής. Ένα πρωτότυπο έργο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που καταγράφει με σοβαρό και συνάμα εύθυμο τρόπο την κοινωνική διάσταση της πανδημίας του HIV. Μέσα από το ταξίδι του ήρωα και την αθωότητα της κούκλας, ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με βαθιά πανανθρώπινα ζητήματα, αναζητώντας τη δική του κάθαρση.
Την ερμηνεία και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν τα μέλη της ομάδας Robin Beer/ Κατερίνα Δαμβόγλου, ενώ τον κεντρικό ρόλο κρατά ο Κωσταντής Μιζάρας. Η παράσταση είναι κατάλληλη για κάθε θεατή, ανεξαρτήτως ηλικίας και παιδείας.
Θα δοθούν τρεις παραστάσεις, στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο «Καμπέρειο». Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο).

Σχετικά άρθρα

«Αν δεν επιτρέψεις στο θέατρο να “πετάει”, ρισκάρεις να το σκοτώσεις»

Γεωργία Χαλάτση

Ένα έργο για την εξοικείωση με το «άλλο»