Πολιτισμός

Ο «Caveman» βγαίνει ξανά από τη σπηλιά του

Στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση (Αραβαντινού 14) για έναν νέο κύκλο παραστάσεων, λίγο πριν αλλά και μέσα στις γιορτές, θα επιστρέψει ο «Caveman», καθώς αποφάσισε να… αφήσει ξανά τη «σπηλιά» του, με δεδομένο πως η ανταπόκριση στο πρώτο ανέβασμα ήταν πολύ θερμή και η απαίτηση του κοινού για επανάληψη επιτακτική.

Ο «Caveman» απέκτησε φανατικούς φίλους και στα Γιάννενα, καθώς εκατοντάδες θεατές ταυτίστηκαν μαζί του, αναγνώρισαν στις… περιπέτειές του κάποια απ’ τα δικά τους παθήματα, γέλασαν με την καρδιά τους ή και λίγο… πικρά με όσα τους αφηγήθηκε. Και επιστρέφει, με μεγάλα κέφια και όρεξη να πει ακόμα περισσότερες ιστορίες, τα επόμενα τέσσερα Σαββατοκύριακα 8–9, 15–16, 22–23 και 29–30 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 9.15 το βράδυ.
Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», με αφορμή τον καυγά με τη γυναίκα του Μαίρη και την έξωσή του από το σπίτι, αφηγείται το «δράμα» που περνάει ο ίδιος, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας -κάτι που συμβαίνει γενικότερα με το λεγόμενο «ισχυρό φύλο»- επιχειρώντας παράλληλα να απαντήσει σε ορισμένα καυτά και διαχρονικά ερωτήματα, όπως το αν θα καταφέρουν να τα βρουν ποτέ οι άνδρες με τις γυναίκες, που ουσιαστικά ζουν και κινούνται σε δύο… παράλληλα σύμπαντα. Εξάλλου, απώτερος σκοπός του κεντρικού ήρωα της θρυλικής κωμωδίας του Rob Becker με τα εκατομμύρια των θεατών σ’ όλο τον κόσμο, είναι να κεντρίσει τα δύο φύλα, να τα προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο, διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση. Αυτό είναι και το μυστικό της μεγάλης του επιτυχίας.
Ο «Caveman» αποτελεί συμπαραγωγή του Θεάτρου Έκφραση με το «Mogul Theater». Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά και στον ρόλο του «ανθρώπου των σπηλαίων» είναι ο Χρήστος Χρήστου. Η διασκευή είναι της Αναστασίας Παπαστάθη, η μουσική του Σπύρου Γραμμένου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιάννη Κράβαρη, ρόλο βοηθού σκηνοθέτη έχει η Μάρια Φλωράτου, το βίντεο επιμελήθηκε ο Κωστής Εμμανουηλίδης και τα γραφιστικά και την αφίσα ο Αντώνης Χρήστου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2651554505 και 6907500710.

Σχετικά άρθρα

«Παπάγια Μάντολες» για ένα extra δείπνο!

Ηπειρωτικός Αγών

«Παπάγια Μάντολες» για τρίτη… γαστρονομική βραδιά

Ηπειρωτικός Αγών

Τα «Παπάγια Μάντολες» συνεχίζουν να σερβίρονται στο Route 66