ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Πέφτει η αυλαία για τη «Σταχτοπούτα» της Θεατρικής Συμπαιγνίας

Την τελευταία της παράσταση θα δώσει η «Σταχτοπούτα» της «Θεατρικής Συμπαιγνίας», την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στη «Σκηνή 125» στο Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας.

Το κείμενο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Φίλιπ Πούλμαν «Τα Παραμύθια των Αδελφών Γκριμ», μία επιλογή από 50 γνωστά και άγνωστα παραμύθια από τη συλλογή των Γκριμ, και την ταινία «Cinderella» (2015) του Walt Disney. Το παραμύθι έχει εμπλουτιστεί με τραγούδια και χορό, χωρίς να χάνει όμως τη βασική του πλοκή και τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά της ιστορίας.
Η σκηνοθεσία και η δραματουργική επεξεργασία είναι της Γιολάντας Καπέρδα. Παίζουν οι Μυρτώ Τασιούλα, Γιολάντα Καπέρδα, Βασίλης Σιάφης, Στέλλα Κατσαρού, Εύη Μακαριάδου, Κίκα Ζαχαριάδου, Θοδωρής Μιχέλης και Βανέσσα Μπίντου.
Ο χώρος λειτουργεί ως covid free, με την πληρότητα στο 100% και για την είσοδο είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Τα παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα (ή να έχουν νοσήσει εντός εξαμήνου), εναλλακτικά οι ανήλικοι μέχρι και 17 ετών πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού rapid test ή PCR. Τα παιδιά από 4 έως 11 ετών μπορούν να προσέρχονται στο θέατρο με αρνητικό self – test (24 ωρών). Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.
Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ και 8 ευρώ το μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, παιδιά κάτω των 12 ετών και ΑμεΑ). Προπώληση εισιτηρίων στο καφέ-μπαρ «Σκάλα», στη «Θεατρική Συμπαιγνία», στη «Σκηνή 125», στο βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης» και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/stachtopouta/.
Τηλέφωνα για πληροφορίες 2651312830 και 6945533242.

Σχετικά άρθρα

Όταν αυτοί δεν ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα

Τιτίκα Τζάλλα

Επτά σκοτεινά λαϊκά παραμύθια σε μια παράσταση

«Καημός», μια παράσταση με σκοτεινά παραμύθια