ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Παίζω Κάνοντας Θέατρο» στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Με μότο το «Παίζω Κάνοντας Θέατρο», ως φιλοσοφία ότι το θέατρο είναι ένας ανοιχτός χώρος για όλους όπου η δημιουργία, η συνεργασία, η αλληλεγγύη, η έκφραση και η εκπαίδευση είναι βασικά συστατικά του, ξεκινάει η 39η χρονιά της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στοχεύει σε μια υψηλού επιπέδου θεατρική εκπαιδευτική διαδικασία, όπου η μάθηση μετατρέπεται σε ένα όμορφο ταξίδι στη χώρα της φαντασίας και της δημιουργίας, το οποίο εν δυνάμει θα οδηγήσει σε παραστάσεις και συναφείς παραστατικές δράσεις της Ερασιτεχνικής Σκηνής στο τέλος της χειμερινής θεατρικής περιόδου.
Στους χώρους της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ θα αναπτυχθούν τα εξής τμήματα: Παιδικό για ηλικίες 4-7, Παιδικό για ηλικίες 8-12, Εφηβικό για ηλικίες 12-18, Ενηλίκων για άνω των 18 (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο τμήμα ενηλίκων να έχουν ολοκληρώσει τις σχολικές υποχρεώσεις) και τμήμα ΑμεΑ.
Πληροφορίες για τις αιτήσεις συμμετοχής, τον χρόνο, τον τόπο διεξαγωγής και το κόστος των τμημάτων στον ιστότοπο του ΔΗΠΕΘΕ (https://www.dipetheioannina.eu), στα τηλέφωνα 2651025670 και 2651073233, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι (Δευτέρα έως Παρασκευή), ή μέσω e-mail στη διεύθυνση ergastiriadipethei@gmail.com .
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Ερασιτεχνικής Σκηνής θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 που ισχύουν την κάθε χρονική στιγμή. Σε περίπτωση που υπάρξει λόγος ανωτέρας βίας τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά.

Πρόσκληση για στελέχωση

Για τις ανάγκες στελέχωσης της Ερασιτεχνικής Σκηνής με καλλιτεχνικούς συντελεστές, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων καλεί ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χορευτές και θεατροπαιδαγωγούς, που επιθυμούν να αναλάβουν το συντονισμό της θεατρικής εκπαίδευσης των τμημάτων της, να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο ergastiriadipethei@gmail.com μέχρι τις 30 Οκτωβρίου με θέμα «Ερασιτεχνική Σκηνή». Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2651073233, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Σχετικά άρθρα

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Μπαίνει ο σπόρος για ένα νέο κλειστό θέατρο