ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Μία πρόσκληση για το live των Kadinelia

Τους Kadinelia, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου, παρουσιάζουν η Love Light Productions και η Bullet Productions στο «Τριεθνες», στη θεση Σκαλοπουλα Δωδωνης, αύριο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ.

Οι Kadinelia θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι, στο οποίο τα διαχρονικά ακούσματα της χώρας αποκτούν νέο χαρακτήρα μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.
Οι Kadinelia πρωτοήρθαν σε επαφή το 2013, ανταλλάσσοντας ιδέες και εναλλάσσοντας ήχους. Την άνοιξη του 2014 κατέληξαν στην τελική μορφή του μουσικού τους project: στον εμπλουτισμό της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με blues και rock στοιχεία. Η αγάπη τους για την καλλιτεχνική έκφραση των λαών τούς οδήγησε σύντομα σε διασκευές παραδοσιακών κομματιών και από άλλες χώρες.
Σήμερα η μουσική τους αποτελείται από διασκευές παραδοσιακών ήχων, αλλά και από πρωτότυπες συνθέσεις. Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο μπήκε στο στούντιο. Μετά από ένα μήνα εντατικών ηχογραφήσεων ολοκλήρωσαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.
Επί σκηνής οι Kadinelia αποδεικνύουν ότι με την κατάλληλη ενέργεια ακόμα και ολιγομελή σχήματα μπορούν να προσφέρουν μία «γεμάτη» συναυλιακή εμπειρία.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από τα καταστήματα Wind και Manthos Optical, το Indian Rock Bar, το καφέ Frapedix, το περίπτερο Tickets Ioannina και ηλεκτρονικά από το viva.gr.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το live των Kadinelia. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Kadinelia» στο θέμα του mail, μέχρι σήμερα Παρασκευή, στις 2 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Οι Kadinelia για ένα ακόμη live στα Γιάννενα

Ηπειρωτικός Αγών

Οι Kadinelia στο «Τριεθνές»

Ηπειρωτικός Αγών

Το ντουέτο Kadinelia για ένα live στην “Κουκουβάγια” (κλήρωση πρόσκλησης)

Ηπειρωτικός Αγών