ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Σταύρος Σιόλας με παλιά και νέα τραγούδια

Με τη βαλίτσα του γεμάτη τραγούδια, όπως «Της Άρνης το νερό», τον «Γεροπλάτανο», τα «Διόδια», το «Κάθε φορά», το «Χωρίς εσένα», αλλά και το πρόσφατο «Σαν Χουάν» από τον καινούργιο δίσκο «Φωνές θιάσου» έρχεται στα Γιάννενα ο Σταύρος Σιόλας.

Με τη χαρακτηριστική του φωνή, ο Σταύρος Σιόλας θα παρουσιάσει στη «Μικρή Σκηνή» του Πολυχώρου Αγορά, την Παρασκευή 16 Ιουλίου, μια παράσταση που υπόσχεται να συγκινήσει και να ξεσηκώσει το κοινό όπως εκείνος ξέρει.
Με άξονες τον λυρισμό και την παράδοση, την κατάνυξη και τον διονυσιασμό θα ταξιδέψει τους φίλους του σ’ ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού μέσα από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια σημαντικών ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που ξανακάνει να ακούγονται «φρέσκα» με τη φωνή του, αλλά και με ευρηματικές ενορχηστρώσεις.
Ώρα έναρξης στις 9.30 το βράδυ. Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα.
Προπώληση 8 ευρώ ticketsioannina και Πολυχώρο Αγορά, και 10 ευρώ στην είσοδο. Τηλέφωνο κρατήσεων 6932580464. Περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live του Σταύρου Σιόλα. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Σταύρο Σιόλα» στο θέμα του mail, μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Συνέχεια παραστάσεων για το «801,5 m» (κλήρωση προσκλήσεων)

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» για δύο παραστάσεις (κλήρωση προσκλήσεων)

Δύο διπλές προσκλήσεις για την «Αντιγόνη»

Ηπειρωτικός Αγών