ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Από 1η Οκτωβρίου τα μαθήματα στο εργαστήρι της Θεατρικής Συμπαιγνίας

Η Θεατρική Συμπαιγνία, μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της με τη βραβευμένη παράσταση «Λεύτερο Ζευγάρι», ανοίγει ξανά τις πόρτες της στους μαθητές της την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και εύχεται καλή σχολική χρονιά και μια δημιουργική θεατρική περίοδο.

Το εργαστήρι της Θεατρικής Συμπαιγνίας προσφέρει μαθήματα υποκριτικής, σωματικής έκφρασης, αυτοσχεδιασμού, θεατρικού παιχνιδιού, φωνητικής – τραγουδιού, σύγχρονου χορού, καθώς και πλήθος σεμιναρίων, που απευθύνονται σε ηθοποιούς, χορευτές, εκπαιδευτικούς και σε όσους αγαπούν το θέατρο.
Θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά (4 ετών και άνω), εφήβους και ενήλικες, καθώς και τμήμα προετοιμασίας για εισαγωγή σε δραματικές σχολές. Έναρξη μαθημάτων Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες και εγγραφές στον χώρο του εργαστηρίου (Ζυγομάλλη 24), καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651312830 και 6945533242. Προσεχώς σε νέο χώρο στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11 (εντός ΚΕ.Π.Α.Β.Ι 124/125).

Σχετικά άρθρα

Όταν αυτοί δεν ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα

Τιτίκα Τζάλλα

Επτά σκοτεινά λαϊκά παραμύθια σε μια παράσταση

«Καημός», μια παράσταση με σκοτεινά παραμύθια